Dziewczyna odemnie z roboty dojeżdża rowerem. W drodze do roboty się przewróciła i nie mogła wstać bo było turbo ślisko. Musiała się czołgać z chodnika na trawę i ciągnąć za sobą rower żeby wstać xD
@Somsiad-z-prawej: Na własne życzenie, czego się spodziewała wyjeżdżając rowerem przy takich warunkach? Przecież to było bardziej niż pewne, że będzie gleba.
@kudlatykocur: co musi być z nie tak z ludźmi jeżdżącymi rowerami do pracy zimą xD jeszcze najlepiej na 7 albo 8, w dodatku przez jakieś #!$%@?, gdzie nie ma ścieżki rowerowej, weź żadnych odblasków. Codziennie mijam takiego idiote, ciekawe kiedy ktoś go w końcu nie zauważy
@wh0ami ja jadę na 6:30, ale dbam o to żeby być widocznym dla kierowców, i jadę przez miasto, także 90% trasy to ścieżki rowerowe. Zdarzają się jednak goście których mijam a oni ani odblasku ani żadnej lampki, jak go nie trafi jakieś auto to może za późno zobaczyć leżącą na drodze hulajnoge
Mirki #chwalesie nowym zakupem, w końcu ponad 20-letnie auto zmieniłem na coś współczesnego (⌐͡■͜ʖ͡■) automat i tempomat to gamechangery! Powiecie, że grzybowóz ale zbiera się całkiem fajnie, nawet z tym 1,5l i CVT #samochody #toyota
No i...
Stare chodnisko
@TMP_2137: jezu jak prychłem xD Piekna parafraza xD
Patrzę, chodnik czarny, to wchodzę i srrru na glebę xD
https://www.youtube.com/watch?v=efiW2K8gASM
Zdarzają się jednak goście których mijam a oni ani odblasku ani żadnej lampki, jak go nie trafi jakieś auto to może za późno zobaczyć leżącą na drodze hulajnoge