Aktywne Wpisy

GoodGuyChucky93 +20
Dlatego zawsze za gale płace paypalem. Nie ma wałków i spoko gala hajs zostaje u nich. Jest jakaś #!$%@? akcja jak dzisiaj, leci zwrot. Dodatkowo w zależności od tego jak #!$%@? akcje odwaliła federacja od 1-3 kolejnych gal oglądam metoda na zwrot jak dobra gala by to nie była.
Wiem, że znajdzie się kilka osób które powie, że moje 40 złotych gowno znaczy ale:
1.Liczę, że jest więcej osób które działa podobnie
Wiem, że znajdzie się kilka osób które powie, że moje 40 złotych gowno znaczy ale:
1.Liczę, że jest więcej osób które działa podobnie

Też macie wrażenie, że te wszystkie byznesmeny, którzy chwalą się wykupowaniem ppv jednocześnie odbierają pizzę z linijką w ręce i awanturują się, że miało być 60 cm średnicy, a nie 58.5? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Na naszych oczach dzieje się historia, post @orlen_lite nie dość że uzyskał rekordową liczbę reakcji to właśnie też przebił zamulone dno dna i przekroczył magiczne 20 tys. minusów xd
#wykop #orlen #bekazpisu #wykopefekt
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Jim2Lahey: #!$%@? usługi publiczne z zajebiście wysokiej marży i zajebiście obniżonych podatków xD
Że ci nie wstyd xD
Komentarz usunięty przez autora
@Jim2Lahey: no chyba nie bardzo - idź być pisiorem gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nikita_Mazepin: Wydaje mi się, że posty Wałęsy miały więcej. Pamietam raz się Mirko zwiesiło po jakimś szczególnie głupim. Miał na pewno ponad 10k plusów, ale na ilu się skończyło to nie pamieam
@Jim2Lahey: *pisowski. polski to on moze byl kiedys
@TrocheSmieszne: a jaki inny koncern zakłada tu konto ktorego wpisy budzą taką wesołość naszej wyk. społeczności ?
No i masz co minusować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TrocheSmieszne: Ty i ja kompletnie nic, ale Polacy mają lepiej, bo np. Sasin i Obajtek to Polacy. Mogłoby wypaść na kogoś innego np. na Ciebie, ale akurat wypadło na nich. Znając życie Wiadomości podadzą mój komentarz jako merytoryczne wyjaśnienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TrocheSmieszne: na przykład takie, że prezes tego koncernu jest pierwszą osobą z wyleczoną chorobą Tourette'a na świecie.
Komentarz usunięty przez autora
Nie chodzi tu o to czy jest taniej względem zachodu, tylko ile musisz w robocie #!$%@?ć na litr benzyny. Pozwól że podpowiem: minimalna stawka godzinowa w DE to 12€, cena PB95 to w zaokrągleniu do góry 2€, za godzinę Niemiec kupi 6l benzyny (minus podatki). W Polsce od stycznia minimalna wyniesie 22.8 (również minus podatek), więc