Aktywne Wpisy

mirko_anonim +48
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to

maczkupaczke +193

@Yelonek: geniusz, bo?
@Yelonek: no był geniuszem PR do pewnego momentu, potem mu odwaliło. Na niczym innym się za bardzo nie zna.
@rybsonk Chciałbym się znać na inżynierii tak jak on się nie zna.
@Yelonek: to teraz sprawdź co to znaczy że ktoś jest geniuszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Elon
Jak dla mnie pasuje.
Gość po prostu raz trafił, ktoś głupio stwierdzil że "elon to geniusz" i nakręciła się spirala wielbicieli.
Potem kolejne pomysły odnosiły sukcesy, bo jechały na fałszywym obrazie geniusza. No nie wszystkie, bo niektóre były wyjątkowo głupie.
To wszystko.
@KarolDawid: Dlaczego wszystkie? Gdzie to jest w definicji?
Elon geniuszem nie jest. Jest idiotą ¯\_(ツ)_/¯
Niczego nie zdefiniowałeś, bo co to znaczy "raz trafił"? Trafił przy PayPal? Przy Tesli? Przy SpaceX? Zarobił 175 milionów dolarów na sprzedaży udziału w PayPal, a dalej poszło już "z górki"? To próbujesz powiedzieć? xD
Ogólne problemem świata zawsze było, że im człowiek głupszy, tym bardziej uważał się za geniusza. Problem pojawia się największy jak okwzuje się że dany głupek jest z zamożnego rodu czy też uda mu się coś zarobić, bo jest tak głupi że coś zrobi i wyjątkowo to pyknie.
Wykapany
Wszystko co piszesz to tańcowanie naokoło tematu i nie odnosi się w ogóle do tego czy facet jest inteligentny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
On zawsze pracował w trybie fast prototyping, testowanie różnych rozwiązań na bieżąco. Przy Twitterze nie wyszło, bo hejterzy tylko czekają na możliwość krytyki - sami niczym wartościowym się nie zajmują
Tworzy liczbę ojlera i odkrywa korelację z liczbą pi.
XXI wiek, jak poznać geniusza?
W--------a auto w kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Yelonek: Tesli nie założył, PayPala nie założył (a do tego został z niego w------y). O co chodzi z energetyką? OpenAI to też szumnie nazwane to założenie, wyłożył po prostu kasę.