Aktywne Wpisy
kornel-mir +118
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
kopek +17
Nie mam ochoty do życia. Już od roku zmagam się z #depresja .
Nic nie pomaga
Nic nie pomaga
Jestem w miarę duży .cwiczę ale brakuje mi pewności SB bo boje się że byle lamus spod budki z piwem się do mnie dosadzi
Jak idzie ktoś miastem to schodzę mu z drogi a jak nawet idzie w moją stronę żeby mi coś zrobić to wręcz przyklejam się do ściany. Nie wiem co robić w takiej sytuacji
Jak widzę chudego szczura w tatuażach z papierosem ktory się drze i buja to schodzę mu z drogi
Nie wiem jak zareagować i co zrobić
Boje się konfrontacji ze dostanę wjebe że to boli że będą się że mnie śmiać że ćwiczę i jestem lamus
Wolę zejść z drogi
Kiedyś nie zszedłem z drogi i dostałem z bara to typ mnie wyzywał od gówna a ja szedłem dalej
Udawałem że go nie słyszę
Nie wiem jak reagować
Chodzę nsilke dieta trochę już podnszs
Jestem wysoki oraz lepiej zbudowany ale dalej zawsze jakiś Sebek czy #!$%@? Patus się #!$%@? ew buja się i muszę mu schodzić z drogi
Boje się konfrontacji
Raz szedł z papierosem szeroko jakiś gnój i by mnie przypalił petem jakbym się nie odsunął
Raz dostałem rowerem bo się nie przykleiłem do keawenIka...
Ćwiczę na siłowni trzymam dietę od chyba 2016
186cm i ok 85kg
Na klatę 120kg
Mc sq ok 170kg
Nie ma w moim mieście klubu ze sztukami walk
Oglądam na YT dużo filmów z USA jak ćwiczyć np fight tips czy tony jefries
Nie wiem co robić ...
#ufc #boks #mma #mikrokoksy
#ksw #gownowpis #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
Niby oglądam te filmy ze sztukami walki i co nieco ćwiczę ale ludzie o głowę niżsi co nie uważam żeby wgl coś ćwiczyli budzą we mnie lek że się ich boje. Wiem że to sebki co palą pety nie ćwiczą mają tatuaże krzyczą i w sumie to tyle bo mają zadyszkę jak wchodzą na piętro ale no...
Nie wiem jak reagować na agresję na ulicy
Boje się że ktoś mnie spyta o parę groszy na ulicy a później wyzwie od gówna ja mu odpowiem i zacznie mnie bić
Komentarz usunięty przez autora
Wydaje mi się że każdy ma mnie na strzała
@Nigdynieumierajsam:
Często wracam do domu wieczorem .i chodzę
Ps. Sytułacja zmienia się kiedy jestem
Jak mam się zachować ci robić?
a tak bardziej poważnie nie ma chyba metody. Ja jak mowie mimo że poskladałbym pewnie 75%tych frajerów to szkoda mi zdrowia na tego 1 na 100 co mi #!$%@? kose. Może jakaś forma zabezpieczenai typu pałka teleskopowa cie uspokoi. Nie ma co sie wychylać ale tez nie ma co robic z siebie ofermy. Sam wyceniasz w zależnosci od sytułącji co jest ważniesjze honor czy zęby
Komentarz usunięty przez autora
LVL 28, około 189cm/ -~90kg
Coś tam zdarzyło mi się machać łapami do innych, ale to działanie raczej występowało w afekcie, na skrajne sytuacje obrony koniecznej.
Nie lubię przemocy jak i nie lubię być agresywny. Zawsze staram się rozwiązywać problem bez podnoszenia rąk. Ale z drugiej strony nie pozwolę sobie dmuchać w kaszę, przez co w tych skrajnych sytuacjach, dostaję białej gorączki i często nawet nie kontroluję swojego mechanizmu obrony ( walki). Zdarzały mi się wątki gdzie trochę przesadziłem w obronie. Takie zachowania uważam za ostateczne! Mądry człowiek nie szuka zwady i nie robi krzywdy innym. Prawda jest taka, a wiem z doświadczenia, że nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Dlatego warto uważać i dwa razy się zastanowić, zanim dążymy do rękoczynów
Bardzo szanuję Twoją pasywną postawę wobec innych. Jednak myślę, iż nie uciekaj w lęk