Aktywne Wpisy

thorgoth +48
Maciej Rybus wraca do Polski. Pilkarz ktory ostatnie lata spędził w Rosji, wraca na rodzime boiska.
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
Po tym jak jego kariera zaczela przygasac, jego żona Lana Rybusova wniosła sprawę o rozwód. Ostatecznie polski piłkarz został pozbawiony wiekszosci majątku, a takze praw do kontaktu z dziećmi.
Obecnie, aby zdobyć środki do zycia, oferował swoje usługi klubom trzecioligowym. Pomocną dłoń wyciągnął jego byly klub Pelikan Łowicz, ktory podpisał z zawodnikiem dwuletnią umowę. Wg nieoficjalnych
źródło: 1000016251
Pobierz
adampa +38
#gielda Wasze największe kompromitacje giełdowe?
Moje:
- nie mam Microna
- mam uśredniane Dino
- chciałem kupić SNDK przy 600, ale dałem za niski limit i wypompowało w górę
Moje:
- nie mam Microna
- mam uśredniane Dino
- chciałem kupić SNDK przy 600, ale dałem za niski limit i wypompowało w górę

Ale to w takim razie czemu to ich zaangażowanie w śledztwo?
Tej wysoko
@niemaniema: to może oczywiście coś znaczyć w sytuacji gdy miał wiedzę że coś jej grozi jak również może nic nie znaczyć, po prostu mógł sie czuć odpowiedzialny i chciał się upewnić czy ona do domu wróciła, zapewne nie znał stacjonarnego nr tel.
generalnie znajomi zdaje się mają dość mocne alibi, ale trudno powiedzieć czy nie jest tak,
To, ze brali udział w poszukiwaniach nic nie zmienia, tak naprawdę Paweł dzięki temu miał
Ta kłótnia miała z tym jakiś związek ? Jeśli nie to dlaczego nie wyjawili o co poszło?
Odnośnie jakości ich starań to była jakaś historia bodajże ciotki Iwony z roznoszeniem ulotek w Chałupach czy gdzieś na półwyspie - wynikalo z niej ze przynajmniej cześć z tych działań była pozorna a do części móglibyc po prostu zmuszeni.
Opcja amnezji jest najlepsza z możliwych bo jest
Paweł mógłby jej tym podpaść, a niby się jej bał.
Poza tym Rutkowski, wiadomo, do niczego się nie nadaje, ale z drugiej strony zrobił taką szopkę, że zjechały się media, zaczęło się wypytywanie policji o postępy, policja musiała zacząć coś robić.
Poza tym, co
Ta szopka rutkowskiego chyba się nie sprawdza bo ja nie kojarzę spraw z szopka rutkowskiego które były rozstrzygnięte poza Madzia z sosnowca która była najprostsza z możliwych. Duży