Aktywne Wpisy

niebadzogrem +276
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

euklides +180
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

@girlsjustwannahavefun: otóż możesz, bo ja ci pozwalam ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚, @NoMoreTearsJustSmile ty tesz ʕ•ᴥ•ʔ
@pudelkopociasteczkach: ehhh wudzia, nie jednom noc z niom się spędziło, współczuję r--------j wątroby Mira's, że już nie możesz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@girlsjustwannahavefun:
@girlsjustwannahavefun: narzucalabyś się gdybyś mu na chatę wbiła, a napisanie mu tego to jest komunikacja, idź mu napisz to, jeśli on odwzajemni to to będziesz miała fajny wieczur ʕ•ᴥ•ʔ. Jeśli nieodwzajemni to i tak nic się nie zmieni i dziś wieczorem Bożenka będzie samotna tak czy siak ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@girlsjustwannahavefun: Jeśli to zwykły znajomy, to faktycznie byłoby to narzucanie się i krindż, ale jeśli coś tam między wami jest, to możesz mu to napisać.