Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 249
@hadrian3: doceń że chociaż w ciepłe siedzisz bo ci ludzie co czekają na peronach to już chyba k---a zamarzli xD masakra
  • Odpowiedz
@hadrian3: spoko mordeczko, mi ktoś dzisiaj otworzył drzwi do pokoju (pewnie babcia z demencją) i ich nie zamknęła przez co kot zrobił se z mojego pokoju kuwetę i drapak. zastałem taki widok o 2 w nocy, a jutro na 8 do pracy :)
  • Odpowiedz
@hadrian3: skoro to samobój to co ma z tym pkp wspólnego? Jakby się pod ciężarówkę rzucił to też byś winił przewoźnika?

doceń że chociaż w ciepłe siedzisz bo ci ludzie co czekają na peronach to już chyba k---a zamarzli xD masakra

@lazer: opóźnienie jest podane praktycznie co do minuty(i jest w ch*j długie) - zdrowy rozsądek nakazywałby coś ze sobą zrobić zamiast stać jak kołek na peronie(może w
  • Odpowiedz
zdrowy rozsądek nakazywałby coś ze sobą zrobić zamiast stać jak kołek na peronie(może w poczekalni nie ma śniegu).

@Paletmiszcz: Dwa dni temu wykopki robiły bekę z ludzi którzy właśnie sobie gdzieś poszli bo opóźnienie w każdej chwili może się zmienić bez żadnej informacji i z 250 min może się zmienić na 5 minut i pociąg odjeżdża xD
  • Odpowiedz
Nie ma, nie jest to opóźnienie z winy przewoźnika, więc nie ma prawa do żadnego odszkodowania z tego co się orientuję.

@IreuN: bzdura podwójna.
Ponieważ @WyVansowany wspomina o zwrocie kosztów (w domyśle - biletu), a ty wylatujesz z odszkodowaniem. A to są dwie
  • Odpowiedz
@hadrian3: 264 minut opoznieznienia? Co to jest? Wojsko zima 01-02. Po 700 minutach przestali podawać opóźnienie. Glajzy popękały i elo. Spóźnienie do jednostki o jeden dzień i jeszcze przejeb w koszarach za to. To ze 300km jechałem dwie doby to chooj.
  • Odpowiedz
@Jacek12: no ale jak czekasz na dworcu w Łodzi, a Twój pociag jest dopiero w Grudziądzu to opóźnienie magicznie nie zmaleje z 260 do 5 minut
  • Odpowiedz
@Jacv: A jest gdzieś informacja że taki pociąg jest dopiero w Grudziądzu? Równie dobrze mogą nagle na tablicy zaktualizować w ciągu pięciu minut że już podjeżdża bo wcześniej nie aktualizowali.
  • Odpowiedz