Wpis z mikrobloga

BOŻE, JAK MNIE #!$%@? TAKIE PODNIECANIE SIĘ STUDIAMI NIEKTÓRYCH OSÓB. MAM W GRUPIE NA STUDBAZIE TAKĄ PERSONE Z GATUNKU #rozowepaski , KTÓRA NON STOP PODNIECA SIĘ SWOJĄ NAUKĄ I TYM, ŻE JEST NA PIERWSZYM ROKU PRAWA. NIE MEDYCYNY, NIE BUDOWANIA JACHTÓW CZY STATKÓW, A PRAWA. PRAWA, ROZUMIESZ? PRAWA. JEST TO DLA NIEJ TAK PODNIECAJĄCE, ŻE DZIEŃ BEZ WPISU TEGO TYPU, TO DZIEŃ STRACONY:

NO ŻENADA.

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #prawo #studbaza #facebook
nodikv - BOŻE, JAK MNIE #!$%@? TAKIE PODNIECANIE SIĘ STUDIAMI NIEKTÓRYCH OSÓB. MAM W ...

źródło: comment_ofTCp2j1WaoSqIsCLqQEwSapHUpCDO90.jpg

Pobierz
  • 54
A potem przychodzi postępowanie administracyjne, prawo gospodarcze, podatkowe, subintabulaty, umowy zabiezpieczające w prawie bankowym i okazuje się, że chyba jednak się nie nadaje na prawnika, skoro 6sty raz podchodzi się do czegoś...
@cielo: Też rozkminiam po cholerę jej cywil bo nic z niego jeszcze nie robimy :P A co do WDP to faktycznie jest u nas dość trudny, no ale bez jaj żeby się tym tak podniecać.
@nodikv: cywilne czesc ogolna jest chyba na 4 semestrze dopiero, juz nie pamietam, na 5 sem są chyba zobowiązania już. ja ze wstępu pamietam tylko coś o budowie ustawy, reszta jakieś bzdety do napisania i zapomnienia na zawsze
@nodikv: no chocby kwestia osob prawnych jest w czesci ogolnej kc. Jak ma sie uczyc pierdół z prawoznawstwa to juz lepiej, zeby to robiła wprost z kc niz z jakich podreczników.

Sie z dziewczyny smiejesz a jednoczesnie sam przyznajesz, ze mase materiałów mas zdzieki niej.

Dziewczyna ma pasje, nie zdziwie sie jak bedzie w czołowce studentów (chociaz nie zdziwie sie tez jakby odpadła ;)). Dobrze, ze jesj studia sprawiaja przyjemnosc.

Szkoda
Jak ma sie uczyc pierdół z prawoznawstwa to juz lepiej, zeby to robiła wprost z kc niz z jakich podreczników.

@szymon_jude: Biorąc pod uwagę, że to był test na podatawie podręcznika i definicji, to kc niewiele mógł jej pomóc.

Sie z dziewczyny smiejesz a jednoczesnie sam przyznajesz, ze mase materiałów mas zdzieki niej.

Ona ma od innych grup, które miały wcześniej. Po prosu społeczniara to ma od innych bo ciągle plotkuje.
test na podatawie podręcznika i definicji

@nodikv: do sadu tez z podrecznikiem pójdziesz? ;)

To ładnie, ze doceniasz :) myslalem, ze moze jestes jednym z tych eloziomków co to #!$%@? z kujonów robią, ale jak notateczki czy materiały to pierwsi do nich :) no ale Ty jestes git