Aktywne Wpisy
Minieri +999
mirko_anonim +56
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
NO ŻENADA.
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #prawo #studbaza #facebook
Wołam @nekti bo ma tę niebywałą przyjemność czytania tego samego na fb.
Komentarz usunięty przez autora
Sie z dziewczyny smiejesz a jednoczesnie sam przyznajesz, ze mase materiałów mas zdzieki niej.
Dziewczyna ma pasje, nie zdziwie sie jak bedzie w czołowce studentów (chociaz nie zdziwie sie tez jakby odpadła ;)). Dobrze, ze jesj studia sprawiaja przyjemnosc.
Szkoda
@grszkv: #!$%@? SZMATA #!$%@? Z TEGO W #!$%@?, NIENAWIDZE :(
@szymon_jude: Biorąc pod uwagę, że to był test na podatawie podręcznika i definicji, to kc niewiele mógł jej pomóc.
Ona ma od innych grup, które miały wcześniej. Po prosu społeczniara to ma od innych bo ciągle plotkuje.
@nodikv: do sadu tez z podrecznikiem pójdziesz? ;)
To ładnie, ze doceniasz :) myslalem, ze moze jestes jednym z tych eloziomków co to #!$%@? z kujonów robią, ale jak notateczki czy materiały to pierwsi do nich :) no ale Ty jestes git