Nie wiem na jak bardzo płynnej Ci zależy , ale chessmaster 10th miał takie możliwości , no siła tego programu co prawda raczej poniżej 2900 ELO , ale człowieka ogra. jak ustawiałem Stockrybe na chessmastera , to z chessmaster miał problemy już często na początku gry
@Czessplejer: Tak żeby ustawić minimum, powygrywać i delikatnie podnieść, miałem kiedyś na komórce program z taką opcją. używam linuxa a on ma osobno instalowane silniki i się zastanawiam czy nie napisać prostego silnika, bardziej mi się chce po programować niż wydać 140 na chessmastera,
no ja go kupiłem kiedyś za jakieś psie pieniadzę, nie warto generalnie lepiej grać z człowiekiem, kompy popełniają często nienaturalne błędy przez co trudniej się uczyć IMHO. ja bym proponował lichess i katujesz z ludźmi , a jak się cykasz (chociaż grasz z obcymi więc nie ma czego, zawsze można usunąć konto a na wykopie się pochwalić jak się uzbiera te 2500) natomiast zawsze można próbować rozwiązywać zadania . Są jeszcze darmowe
Straciłem dziewczynę którą kochałem po 6 latach wybrała innego jest mi tak w #!$%@? przykro. Piję jagerka nie pomaga nigdy nie czułem się tak źle. Jutro L4 w robocie cały czas o niej myślę to taki ból... Życie jest #!$%@? #przegryw #zwiazki
Już widzę jak lewica przejmie resort edukacji, ja, jako nauczyciel, będę musiał przynosić banana do szkoły i uczyć dzieci zakładania kondomów. "Dzisiaj drogie dzieci będziemy uczyć się zakładać prezerwatywy, a tego banana przyniosłem, bo nie staje mi na głodnego".
#szachy
@Czessplejer: Tak żeby ustawić minimum, powygrywać i delikatnie podnieść, miałem kiedyś na komórce program z taką opcją. używam linuxa a on ma osobno instalowane silniki i się zastanawiam czy nie napisać prostego silnika, bardziej mi się chce po programować niż wydać 140 na chessmastera,
Są jeszcze darmowe
@Czessplejer: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 4 kolejnych wygranych, w piątej partii miałem misklika w wygranej pozycji i 2500 diabli wzięli
Komentarz usunięty przez autora