Aktywne Wpisy

Metodzik +58
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Teuvo +48
ja to bym w ogóle chciał żeby było jeszcze godzinę dłużej jasno a zmiana strefy czasowej w Polsce z +1/+2 na +2/+3 to mój mokry sen
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie

Co to jest za urządzenie to ja nawet nie XD
Graczem nie jestem już od lat, ale że mam obecnie luz w pracy i zmiany 12h to dla beki kupiłem Miyoo Mini.
Celem były gry na PSX i nie zawiodłem się - odpala wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spyro prawie ograne, CMR2 także, Crash jeszcze czeka, a tu jeszcze Diablo, GTA2...
Generalnie zajawka i polecam każdemu. Gry Nintendo (GBA/SNES, reszty nie testowałem) chodzą jak by stąd były. Opcja zapisu w dowolnym momencie to również fajne udogodnienie.
Jak ktoś rozważa zakup -
1. namawiam na kupno nowej karty SD. Fabryczna 32GB wywaliła mi się po dniu, zaczęły się dziać cuda i patrząc po Redicie nie jestem jedyny. Nowa karta, przerzucone pliki i śmiga jak złe.
2. przy grach PSX nie działają zapisy Memory Card. Podobno da się to ruszyć. Z pomocą przychodzi w.w zapis w dowolnym momencie i działa bezbłędnie.
Plus fajnie że to nie jednorazówka. Baterie spokojnie można dobrać, ekran jest z jakiegoś BlackBerry, złącza i switche normalne do przelutowania.
źródło: comment_1670972740dipCTeEewQV4sOPohiO6HJ.jpg
Pobierzczasami potrafi system się zesrać nagle coś nie działa trzeba myśleć
może na tym inaczej ja mam pocketgo to zwykłe
źródło: comment_1671004271goLi3xEGQu3nBHnWqTZSM2.jpg
Pobierz