Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
Ma to taki sens jakby ktoś mówił, że trzeba się bać 1 sasiada to co prawda teraz młody i chce się kolegować ale kto wie czy jak urośnie to kiedyś nam nie zechce wpierdzielić dlatego drugi sasiad bandyta i pedofil ukrywajacy sie przed policją, który nam co pare dni grozi będzie naszym przyjacielem.
#korwin #konfederacja #neuropa #polityka #ukraina #rosja
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś śmieszny.
To Rosja nam zagraża, Ukraina chce wzmocnić nasz sojusze, tylko idiota albo zdrajca bedzie grał z wrogiem Rosją przeciwko wzmocnieniu naszych sojuszy.
Jprdl xD xD xD xD xD
Wg ciebie Niemcy nie mają żadnego sojuszu z Rosją? xD xD xD
Najgroźniejsza dla nas jest Rosja. Tylko zdrajcalun idiota bedzie twierdził, że Ukraina jest większym wrogiem.
A w drugim wariancie Ukraina nas zaatakuje gdy wygra, bo wtedy urośnie w siłę.
Czyli w domyśle nie zostaniemy zaatakowani tylko wtedy gdy Ukraina dostanie sie w całości pod okupację rosyjską. Wszak JKM wielokrotnie zapewniał, że Rosja nie jest naszym wrogie i nie ma roszczeń terytorialnych.
@szurszur: Przecież on wprost już po aneksji Krymu i zestrzeleniu tego cywilnego samolotu twierdził, że to Ukraina jest głównym wrogiem Polski.
@Normie_Lurker: Chyba już jesteś około 10 osobą, która mi pisze coś takiego, a nadal się nabieram na jego wrzutki:)
@Volki: Owszem, W GRZE STRATEGICZNEJ PARADOXU XD
Idealny JE Korwin dla nas to ten gnijący w zapomnieniu pod progiem (ewentualnie wydalony do Rosji).
@Volki: Wykopowy bot z obsesja Tuska niczym Kowalski z solidarności, sugeruje @szurszur ze jest ułomny xD