Aktywne Wpisy
Jeśli nie wiesz o co chodzi znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wykop30plus #kiedystobylo
#wykop30plus #kiedystobylo
Clermont +60
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak
#heheszki #obowiazkowecwiczeniawojskowe #bekazlewactwa #pieklomezczyzn #blackpill #p0lka #humorobrazkowy
@korin_: Mnie też nie śmieszy perspektywa umierania na wojnie, podczas gdy nasze witaminki spokojnie będą mogły opuścić kraj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
- mieszkanie landlorda za 3000 zł/mc
- piętnastoletni gruz/samochód banku w leasingu
- warszawskie apartamenty polityków i dziennikarzy typu Holecka, Gozdyra, Rachoń, Grzesiu Jankowski
- telefon i telewizor z płaskim ekranem
- dostęp do filmów o siku i kupie
@Nighthuntero: ten mem wyśmiewa kobiety a nie możliwość nieopuszczenia kraju. Co do wojska to oczywiście, że każdy powinien mieć prawo podejmować decyjzę za siebie nie zależnie od płci.
@Nighthuntero: To jest ta największa dyskryminacja? xd Wy wszyscy biegacie w magazynach czy o co chodzi
@janusz2137pawlacz: To jest jedna z form dyskryminacji, dla kogoś kto pracuje na magazynie lub w sklepie gdzie dostaje to samo wynagrodzenie za większy wysiłek to tak, jest to największa dyskryminacja jakiej ten mężczyzna może doświadczyć, chociaż jeśli dostanie powołanie na front tylko dlatego, że urodził się z męskim narządem płciowym i będzie narażony na utratę
-Kule latały mi nad głową gdy myślałem o tobie
-Mi też
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@uirapuru: No to spoko, nic się nie dzieje XD
Ale #!$%@? się do czegoś, co w ogóle nie jest tutaj kluczowe.
Chodzi o brak wierności podczas długich rozłąk jak w przypadku wojny.