Nie wiem czy tak jest wszędzie, lecz na wykopie to takie rakowisko jest... #!$%@? cokolwiek napiszesz, to przyjdzie mondry i się #!$%@?. Zawsze ale to zawsze musi ktoś taki być. A to mu nie pasuje, albo tamto, tak jest wszędzie w Internetach? Bo tylko tu się udzielam, to pytam. #!$%@? mnie to niesamowicie, no zesrałem się tak i to mocno. Tak i to ja dzwonie do ciebie, bo już z tym nie mogę.
@wfyokyga: no niektórzy to traktują jako sport, przywalić się, zakwestionować, dać w wątpliwość i jeszcze jak było to na tagach o polityce to szło korzystać.
Ja wypowiadam się już bardzo rzadko kiedyś to lubiłem se godzinkę poskrloowac i pogadać z ludźmi
@wfyokyga: Wykop był fajny kilka lat temu, teraz tutaj masz sam samych toksyków. Nie dziwi wogóle że ludzie albo rezygnują albo przenoszą się na Hejto (jak np. Aryo)
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
@wfyokyga: a sio z tymi boomerskim kropkami na fejsbuczka albo onet
Ja wypowiadam się już bardzo rzadko kiedyś to lubiłem se godzinkę poskrloowac i pogadać z ludźmi
@wfyokyga: wszędzie
zgadzanie się z kimś jest nudne i nikt nie chce tego czytać ¯\_(ツ)_/¯