@ewolucja_myszowatych: @OraclePL: Piękne - nie wiedziałem że w Polsce ktoś jest w stanie zrobić taki projekt w centrum wielkiego miasta. Ciekawe ile to kosztowało w momencie sprzedaży pierwotnej.
@SynuZMagazynu: nie chcę nic sugerować ale pragnę nieśmiało zauważyć że mamy wojnę na wschodniej granicy (taką prawdziwą gdzie giną ludzie) a Polska zalegalizowała ustawę o poborze 200 tys. cywili do wojska. Ale to żadna przesłanka że ktoś gdzieś kogoś może cośtam
@ewolucja_myszowatych: I jakie to są te "olbrzymie majątki polityków" w nieruchomościach, aby były warte ustawiania pod to polityki całego kraju? Kilka milionów złotych na łebka? xD To już bardziej się ustawią jeśli zdefraudują jeden promil wydatków na wojsko. Jeśli któryś polityk ma rzeczywiście gruby majątek, to ma to w formie o wiele bardziej płynnej i łatwiejszej do ukrycia niż nieruchomości.
@ewolucja_myszowatych: Z politykow to tam niewielu na chalupe stac. To poziom dla Matiego, Daniela i moze jeszcze paru z topki. Te segmenty ze zdjecia to 8 baniek.
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Inaczej stracą dorobek życia a to byłaby ogromna strata dla Polski
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #ekonomia #nieruchomosci
https://gratka.pl/nieruchomosci/mieszkanie-warszawa-mokotow-ul-fort-pilsudskiego/ob/28759931
@ewolucja_myszowatych: ale gdzie ktoś zaatakuje!? kacapy wjadą czołgami do PL? czy rakietami zbombardują? które miejsca w PL są najbardziej narażone?
@ewolucja_myszowatych: no to jest przesłanka dla ewentualnego najeźdźcy mówiąca mu nie podskakuj bo my tu przeszkoleni
I jakie to są te "olbrzymie majątki polityków" w nieruchomościach, aby były warte ustawiania pod to polityki całego kraju? Kilka milionów złotych na łebka? xD To już bardziej się ustawią jeśli zdefraudują jeden promil wydatków na wojsko. Jeśli któryś polityk ma rzeczywiście gruby majątek, to ma to w formie o wiele bardziej płynnej i łatwiejszej do ukrycia niż nieruchomości.
@ewolucja_myszowatych: tam w tym Forcie mieszkasz?