Aktywne Wpisy

ToxycznyKarol +28
Dlaczego na Mirko cicho o wywiadzie lekarza sygnalisty u Stanowskiego w godzinie zero? Jeżeli to prawda to mamy aferę na miarę łowców skór a Trzaskowski powinien zniknąć z życia publicznego na zawsze wraz ze swoją świtą. Żadego campusu a nawet wywiadu do końca życia. Młody lekarz do ciupy na 10 lat co najmniej. To się w pale nie mieści! Myślę jednak że sygnalista może skończyć jak Petelicki który krytykował Tuska. Mamy taki

HowardWKR +11

Postawiłem sobie Wordpressa na lokalnym serwerze w domu. Pięknie banglało po lokalnym IP. Potem postanowiłem sobie to wypuścić na świat pod domeną. W caddy ustawiłem reverse proxy na Wordpressa.
I zmieniłem siteurl i home na domenę w adminie Wordpressa. Od tego czasu nie mogę się do gnoja dostać.
Zmieniłem w bazie danych adresy z powrotem na lokalne IP (http://192.168.....), ale nie pomogło. Wrzuciłem też define do wp-config.php. też nie pomogło.
Jak się do tego gnoja dostać?