@Gigamesh: Z Angromem to mógł się obejść gorzej tylko gdyby Imperator własnoręcznie wybił jego towarzyszy i kazał mu na to wszystko patrzeć. Tak mocno to z----ł.
@Bozar86: Taka myśl mi się nasunęła: Prymarchowie drugiego i jedenastego legionu musieli zostać "zlikwidowani" za o wiele mniejsze przewinienie niż próba podbicia Imperium Ludzkości i skąpania go w chaosie. Mimo to Imperator uznał, że należy się powstrzymywać przy spuszczaniu w-------u Horusowi, zamiast uznać że jest nieudanym projektem numer 3. Przecież ostatecznie był w stanie rozwalić Horusa z palcem w swojej złotej dupie, a jednak miał jakieś skrupuły, których jednak nie
@Fan_Morawieckiego: Trudno sobie wyobrazić coś gorszego, co jednocześnie mogło przejść bez echa, niż oblężenie Świętej Terry, a jako że nie znamy z książek trzech oblężeń, to założyłem, że przewinienia tych dwóch Prymrchów były jednak mniejsze.
Nie jestem wielkim znawcą lore, ale to nie było tak, że Imperator na widok śmierci Ollaniusa Piusa pokazał dopiero na co go stać, robiąc z Horusa kaszankę?
Trudno sobie wyobrazić coś gorszego, co jednocześnie mogło przejść bez echa, niż oblężenie Świętej Terry, a jako że nie znamy z książek trzech oblężeń, to założyłem, że przewinienia tych dwóch Prymrchów były jednak mniejsze.
@Default_Wykop_User: Według Dorna, to co zrobili II i XI było gorsze od HH.
Nie jestem wielkim znawcą lore, ale to nie było tak, że Imperator na widok śmierci Ollaniusa Piusa pokazał dopiero na co go stać, robiąc
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
#warhammer40k
źródło: comment_1670656975uEALgunkVEpjWUwt4N1udl.jpg
PobierzNie wiadomo jak wyglądał pojedynek z Horusem
Nie jestem wielkim znawcą lore, ale to nie było tak, że Imperator na widok śmierci Ollaniusa Piusa pokazał dopiero na co go stać, robiąc z Horusa kaszankę?
@Default_Wykop_User: Według Dorna, to co zrobili II i XI było gorsze od HH.