Wpis z mikrobloga

FTC oficjalnie chce zablokowania połączenia Microsoftu i ABK - powodem oczywiście zagrożenie monopolistyczne.

I słusznie, Xboxie zacznij robić gry a nie zakupy.

https://www.ftc.gov/news-events/news/press-releases/2022/12/ftc-seeks-block-microsoft-corps-acquisition-activision-blizzard-inc

#ps5 #xbox #gry #ps4 #callofduty #pcmasterrace
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: Serio myślisz, że do tego deal nie dojdzie? Wszystko idzie tak jak powinno tylko jakiś fanboy myśli, że do przejęcia nie dojdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla MS o wiele lepiej w sądzie niż 4 osoby z jakieś komisji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Akcje to lecą i Sony w dół jak i wszystkiego na giełdzie praktycznie od dłuższego czasu ( ͡
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Anton044: Czyje jesteś multikonto? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dwie osoby co polubiły to założyły tydzień temu konto więc domyślam się z którego serwera ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Jestemkoksupotezny: no z jakiego i którego niby jestem serwera Sherlocku?
Bo nie mam pojęcia o czym ty w ogóle mówisz.
  • Odpowiedz
@Jestemkoksupotezny: rozumiem ze jest problem ze zrozumieniem lenny face, to dość popularny błąd, ale jak nie wiesz jak zgłosić multikonto to ci pomogę, pod wpisem takie 3 kreski, potem wybierasz powód i możesz nawet wpisać czyje to jest multikonto. Pozdrawiam ciepkutko( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jestemkoksupotezny: myśle ze bardziej czekamy na twoje merytoryczne wypowiedzi bo narazie po tygodniu to się dowiedziałem tylko, że jesteś jedynym posiadaczem białego xboxa series x, który zmienił kolor od spuszczania się nad nim( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz