Aktywne Wpisy
_flae +27
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
Tyrande +8
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
I słusznie, Xboxie zacznij robić gry a nie zakupy.
https://www.ftc.gov/news-events/news/press-releases/2022/12/ftc-seeks-block-microsoft-corps-acquisition-activision-blizzard-inc
#ps5 #xbox #gry #ps4 #callofduty #pcmasterrace
Zamiast bawić się w monopol mogliby zacząć robić jakieś gry, bo gdybym miał Xboxa czułbym się lekko wydymany obiecankami-cacankami Spencera.
Ale zgadzam się tez z @FranzMaurer0, mogliby zacząć gry robić wreszcie bo narazie to nie ma szału.
@Jestemkoksupotezny: Ty to chyba przegapiłeś te lekcje o internecie w której tłumaczyli co oznacza lenny face( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jestemkoksupotezny: no z jakiego i którego niby jestem serwera Sherlocku?
Bo nie mam pojęcia o czym ty w ogóle mówisz.