Wpis z mikrobloga

Zastanawiam, sie czy Takefun jednak nie jest bardziej toxic - 1. shot klotni Mleka z Sandra - Takefiut zachwycony 2. podbijanie do Sandry na jednym shocie i sprzedanie Mleka ze podbija do streamerek 3. skrajna mizoginia (uwazanie wszystkich kobiet za interesowne k---y i to nie tylko w napadach zlosci jak Mleko); ogolem mam przypuszczenia ze Szwagier cieszy sie w glebi duszy ze jego Pan sie potknal i teraz caly "splendor" spadnie na niego
#famemma

Bardziej toxic jest:

• Mleko 72.2% (114)
  • Takefiut 27.8% (44)

Oddanych głosów: 158

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iwona-karolina: wczoraj na strimie dostal donejt, ze moze sie za niego "wezma" i chlop nie czuje sie zagrozony. Cala mase rzeczy pusuwal ale mysle, ze nadal duzo jego wystepkow sie znajdzie.
  • Odpowiedz
@iwona-karolina: Takefun w prime jechał dużo mocniej na omegle, mam dwa shoty, których jeszcze nie wstawiałem i później je wrzucę :D

Ale jeśli chodzi o całokształt to Mleko, Takefun jest imo normalniejszy i nie pałam do niego aż taką niechęcią.
  • Odpowiedz
@DEJW88: wiadomo ze wybor jak miedzy rakiem a AIDS. Ale Nitro przynajmniej nie ukrywa ze jest patusem dresiarzem, a Takefun zgrywa pseudointeligenta XD Poza tym wydaje mi sie ze chetnie by zajal spuscizne po Mleku (community i Sandre) XD
  • Odpowiedz
@iwona-karolina: Z tym to racja, ale wydaje mi się że on jest bardziej normalny w życiu realnym, Mleko to typ który wyzywa, a jak jemu ktoś coś powie to płacze i się odgraża i ma się za lepszego od innych, Takefun raczej pod tym kątem jest normalniejszy.
  • Odpowiedz
@BoooG: jeszcze specjalnie wspomnial a co mu ktos ma do zarzucenia, ze siedzial na omegle i przeklinal? xD Nie ludzie maja to gdzies, chodzi o to ze on sam zyczyl smierci i raka dzieciom i jego rodzicom. To od niego Nitro tak naprawde sie nauczyl (tak sadze bo jak zaczem ich strimy ogladac to zazwyczaj Takefun tak p-------l a Nitro nie, dopiero potem Nitro zaczal ale mozliwe ze pierwszy raz
  • Odpowiedz