Aktywne Wpisy
bekanasto +100
chwilowo mogę odpisywać na pw, piszcie kom komu link do strumyka
w razie jakbym nie odpisywał to pewnie wyłapałem limit i piszcie wtedy to pierwszych ludzików z wpisu https://wykop.pl/wpis/73440135/moge-dac-na-pw-link-do-strumyka-cloutmma-piszcie-p quack ʕ•ᴥ•ʔ
#cloutmma #famemma
w razie jakbym nie odpisywał to pewnie wyłapałem limit i piszcie wtedy to pierwszych ludzików z wpisu https://wykop.pl/wpis/73440135/moge-dac-na-pw-link-do-strumyka-cloutmma-piszcie-p quack ʕ•ᴥ•ʔ
#cloutmma #famemma
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Po pierwsze to ludzie i najczęściej mężowie mają większy obowiązek w utrzymaniu rodziny i spłacie kredytu- miesiąc przerwy może doprowadzić do długów lub niektórzy mogą nawet stracić pracę.
Mój znajomy był kiedyś ochotnikiem w 2012 czy 2013 i zapisał się na miesiąc takiej unitarki- to była strata czasu.
Większość tych młodych chłopaków siedziało w 2/3 czasu w koszarach-
#!$%@?.
Ludzie mają plany? Myślisz, że gdy Rosja wchodziła na Ukrainę, to ludzie nie mieli planów?
Putin łaskawie będzie czekał z atakiem, bo na wycieczkę do Grecji jedziesz za tydzień?
#!$%@? z was i tyle.
Kondycję mimo 39 lat mam jak 18-19 latek (vo2max na poziomie 64 etc - rok temu mierzone na AWF W-wa).
Przy okazji prowadzę firmę i:
- w dupie mam ćwiczenia, na których nie dowiem się niczego noweg
- w dupie mam ćwiczenia, które prowadzić będzie jakiś cieć próbujący grać jak w amerykańskich filmach, a nie
@JanSebastianCadillac: Jaaaaasne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@merriweatherpostpavilion: Rozumiem, że masz na myśli też tych co są na jednoosobowej działalności gospodarczej i mają swoje biznesy?
@vartan: OK, załóżmy, że jesteś mega ogarniętym chłopem, kozakiem, który łapie wszystko w locie, umie poradzić sobie z wieloma rzeczami i chętnie uczy się nowych rzeczy. Nie brakuje Ci zdrowia ani tężyzny fizycznej, a takie ćwiczenia to dla Ciebie frajda. Totalnie abstrakcyjnie przypuśćmy, że wśród "powołanych" takich kozaków jak Ty jest 50%.
Przypuśćmy też, że druga połowa, to wcześniej wspomniani przez Ciebie "#!$%@?", spokojni, nieasertywni i
Natomiast wymuszone wakacje 30 dni mi koło #!$%@? latają, ponieważ nikt mi nic nie zrekompensuje w tym państwie z gównolitu. Dniówka szeregowego 100 ziko no śmiechu warte xD
Powiem tak, jakbym miał te 20 lat i był jeszcze w technikum/studbazie to potraktowałbym takie ćwiczenia jako
Ja się boję że jak mnie wyrwą na 30+ dni z życia zawodowego to nie zrealizuję kontraktów które zobowiązałem się wypełnić, zostanę zastąpiony kim innym i przez lata nie będę mógł wrócić na pozycję do której dochodziłem przez dekadę. Bo właśnie w takiej sytuacji jestem jako kluczowy inżynier
@merriweatherpostpavilion: ciekawe jakim niewolnikiem aktualnie jesteś, że wyrwanie z życia na miesiąc do #!$%@? jak pies na zawołanie uznajesz za "wakacje"
No ale wiadomo, dal nizin społecznych bieganie i wykonywanie rozkazów 40 letniego dziadka za 4k brutto przez 8h to polepszenie ich aktualnego wykonywania poleceń przez 40letniego prywaciarza za 3k brutto przez 12h XD
Komentarz usunięty przez autora