Wpis z mikrobloga

@Ibiryd: Jezu jaki to jest palant. Rozumiem, że 3k USD to są takie marne grosze, po które on się nie schyla i tyle to co najwyżej podludzie zarabiają za swoje gówno pracki. Nie to co pan antyekspert. Buta i chamstwo się wylewa z tego #!$%@?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lord_xenu: dokładnie tak to działa. W 2014 15k to była zajebiście dobra stawka. Teraz 30k na nikim raczej specjalnego wrażenia nie robi. Za to takie 100k to już zajebiście dobra stawka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ibiryd: ale komentarz ten nie jest śmieszny? Każdy na wykopie to milioner a od startu tej afery to wgl byle Mirek ma własną firmę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Ibiryd: a wypisuje to ten zabijaka-teoretyk sprzed monitora xD

@officer_K: który siły killku książek podpisać nie miał xD
Ja mam tą satysfakcję, że zawsze miałem go za gamonia, tzn. niektóre filmy miał ciekawe, ale jakikolwiek o wojnie na Ukrainie to było czytanie mapy, zbieranie znanych newsów i predykcje z dupy, które się nie potwierdzały.
No ale Wykop musiał dzbana wypromowac. Dzbana, który gardzi współobywatelami i jest za tępy, żeby zrozumieć,
  • Odpowiedz
@Koner1391: Tak to już jest, liznął sławy i pieniędzy to się wypina na ludzi którzy go tu wrzucali i promowali, nie pierwszy i nie ostatni

Ale w czym problem, przecież jego widownia to te same osoby które pisały ,,My już ubrani", ,,russia hate club" itd. ? ;)
Coo, czyżby tylko w gębie i internecie mocni, odważni, a w realnym życiu #!$%@? co pierwsze by uciekały? Hmm zaskoczony jestem niesamowicie. Ja też
  • Odpowiedz
  • 5
@Ibiryd: STOP z Wolskim. Nie ogladam, nie czytam, niech wypieprza sam na ćwiczenia a potem na etat zasuwać u januszexa jak przecietny Polak. Nie finansować pajaca, źródełko się skonczy rozum wroci, ale już będzie za późno
  • Odpowiedz