Wpis z mikrobloga

Konfederacja pod nowym przywództwem bliska rozłamu

Politycy Konfederacji woleliby, żeby Braun przestał afiszować się ze swoimi kontrowersyjnymi poglądami, niczym Janusz Korwin-Mikke

Jeżeli boisz się słów głoszonych Grzesia i chcesz go schować do szafy - już jesteś niewolnikiem! #konfederacja - możesz i musisz! J.bać ped.libków! Polska prawica od zawsze wzmacnia się przez podział!

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #pochowacpodprogiem #ukraina #wojna #neuropa #polityka
M.....a - Konfederacja pod nowym przywództwem bliska rozłamu
 Politycy Konfederacji w...

źródło: comment_1670314121bWIi5ZSERVrLLzUHtHd563.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Trelik no a Dziambora prawo do bycia wku.wionym, ze cała robota z ocieplaniem wizerunku, fikołkami żeby dowieść, że konfa to wcale nie onuce - przez Grzesia jak psu w dupę ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: przecież może wyjść również z Konfederacji. Myślę, że bardziej stawią się za Braunem (tak jak to było w prawyborach) niż za nim, choć sam darzę go dużą sympatią.
  • Odpowiedz
@Trelik: i to by było idealne rozwiązanie! Albo jeszcze lepiej - żeby go z hukiem wywalili! Za to, że śmie śmieć śmierć sugerować dyscyplinę ofc!

Prawica od zawsze wzmacnia się przez podział ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Trelik: właśnie to miałem na myśli pisząc, że to "trzeszczący, niestabilny twór, którego jedyny klej to subwencje i umowa, która odbiera jej temu kto odejdzie".

Ale poza tym to ideowa prawica! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
To samo masz u solidarnej Polski czy nowoczesnej, jak odejdą to nic nie dostaną.

@Trelik tak, a poza tym to jest ideowa prawica, która chce likwidować koryto, nie to co ta banda czworga! ! Xd
  • Odpowiedz
czyli lubisz nie mieć własnego zdania i głosu? Dobrze cię wyszkolili.

@Trelik: Ja tam oczekuję od polityków przewidywalności i skuteczności. W końcu po to ich wybieram, aby realizowali pewne określone postulaty, na których mi zależy. Jakie są poglądy Konfederacji? Czego się można po nich spodziewać?

Serio, jak kuce sobie dały wmówić, że głosują niby na wolnościową partię, a ta partia wprowadza zamordyzm i to wszystko spoko, bo przynajmniej mają hehe
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Mam wątpliwości czy to dobra nowina, bo Zbysiu już tam robił do nich maślane oczy... A tak, zapewne część przejdzie do solpol i chórek pana Zero będzie tylko głośniejszy.
  • Odpowiedz
czyli jesteś za tym żeby pis i po obsadzali swoich ludzi w spółkach państwowych i nowych agencjach/funduszach?

@Trelik: co? Możesz mi tak ELI5 jak z poprzedniego mojego komentarza wyszedł Ci ten wniosek?
  • Odpowiedz
@Trelik: a oni kiedykolwiek coś mówili o likwidowaniu koryta? Zresztą co to za argument:

głosuj na naszą ideową grupę! My zlikwidujemy koryto! Co prawda nasza cała grupa opiera się na zasadzie "jeżeli odejdziesz to nie dostaniesz dostępu do koryta", ale my owe koryto zlikwidujemy, słowo skauta (właśnie po to zabezpieczaliśmy w umowie do niego dostęp, żeby je zlikwidować, tak)! Nie chcesz na nas głosować? No to znaczy, że jesteś za tym żeby pis i po obsadzali swoich ludzi w spółkach państwowych i nowych agencjach/funduszach!

?
  • Odpowiedz