Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Eh, znowu ta parszywa pora roku, znowu zimowa depresja i znowu te głupie myśli.

Od ponad 10 lat żyję z cudowną partnerką. Tworzymy fajny, udany związek.
A jednak w chwilach słabości (tak jak wyżej wspomniałem, epizody depresji, szczególnie zimą) pojawia się ta tęsknota za młodzieńczym podrywem, za bajerowaniem fajnych panienek, za randkowaniem, za tą adrenaliną i spontanicznością...

Wiem, jestem głupi. Sam mam ochotę przywalić sobie w pysk. Czuję się jak śmieć. Przecież już nigdy nie będę mieć 18 lat, to se ne vrati...

#zwiazki #podrywajzwykopem #feels #nostalgia #zalesie #depresja

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638e3a2d5adff1f3a51a30ca
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

WyznaczonyGołąb: Popatrz na to chłodno, z boku - jeśli zostawiłbyś obecną partnerkę i zaczął umawiać się z innymi, to tylko stracisz. O dopasowaną kobietę dziś bardzo trudno, a tymi łatwymi panienkami szybko się znudzisz, a powrotu do tamtej już nie będzie... Poza tym randkowanie gdy masz 18 a gdy masz 30 to totalnie różne światy, poza tym czasy są zupełnie inne. Nigdy nie wrócisz do tego co było, nie ma szans
  • Odpowiedz
EleganckaUkochana: I weź tu zaufaj komuś. Ludzie to zyeby. Czy nikomu w tym świecie nie zależy na cudownej, jednej miłości do końca życia? Starasz się, dajesz z siebie wszystko, po 10 latach dalej jest cudownie, bo po prostu go kochasz, a ten myśli o dupie Maryny 18stki. Ja #!$%@?ę, lepiej być samemu.
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
ZaspanaAlpaka: Współczuję twojej dziewczynie. Typowy samiec jest typowy. Jest dobrze, dziewczyna czuje się bezpiecznie, stara się aby związek był udany a tobie jest widocznie za dobrze i szukasz wrażeń. Pewnie dla ciebie najlepiej by było miec wszystko, czyli w domu udany związek, a na boku ruchanie młodych dup. Tak jest, prawda? Właśnie o tym myślisz i dokładnie tego chcesz, ale boisz się konsekwencji i tylko to cię powstrzymuje. Ha tfuu!

Idź
  • Odpowiedz
OP : @wierze_ze_bylo_warto: nazywaj to jak chcesz. Ja to czuję jako reakcja obronna przed lekką depresją. Czyli mój umysł próbuje ratować się sugerując mi bodźce, które wyrwą mnie z poczucia bezcelowości mojego życia. Czy jestem niedojrzały? Być może. Ale myślę, że i tak nie jest źle jak na dzieciństwo pełne przemocy i nieszczęścia, finalnie zakończone w wieku 10 lat sieroctwem.

@WyznaczonyGołąb: dzięki, myślę, że zrozumiałeś/aś istotę sprawy.
---
  • Odpowiedz