Aktywne Wpisy
eskejper +21
Ten kraj jest #!$%@? smieszny. Ziomek z USA ktory pracowal w Polsce ze mna 5-6 lat temu, dzisiaj mi sie chwali podczas krotkiej rozmowy że kupil sobie wlasnie Porsche 911 Turbo S. Żonie kupił pol roku temu jakiegoś Forda. A 4 lata temu po tym jak wrocil do siebie z Polski (po tym jak urodzilo mu sie w Polsce dziecko xD) kupil dom w USA, nie wiem gdzie, ale kupil. Wszystko w
Yuri_Yslin +50
Dewo w mojej wsi pod Legionowem właśnie zmienił cenę domów na sprzedaż. Zaczynał od 530k w 2017. Po stopach 0% było 800k. Po wprowadzeniu beki2% podbił na 990k.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Ludzie dzwonią i usprawiedliwiają Michniewicza i Krychowiaka krytykując jednocześnie Zielińskiego i Lewandowskiego. Chciałem się dzisiaj dodzwonić i podsumować tych dzwoniących popularnym Najmanem żeby wzięli rozpęd i #!$%@?ęli głową o ścianę. Dodzwonił się nawet taki idiota, który twierdził, że przy 1:0 dla Francji powinniśmy bronić tego wyniku i zaatakować od 80 minuty.... XDD
Dzisiejszy mecz pokazał, że jesteśmy w stanie grać. Przez chwilę mieliśmy większe posiadanie piłki niż Francuzi i graliśmy naprawdę zajebiście biorąc pod uwagę antyfutbol z fazy grupowej. Na drugą połowę wyszli już zupełnie inaczej. Mam wrażenie, że ten Michniewicz zakazał im takiej gry jak w pierwszej połowie.
Te mistrzostwa pokazały ostatecznie - Krychowiak OUT z tej kadry. #!$%@?, siedząc przez telewizorem widzisz, że możemy zrobić szybką kontrę, a on zamiast do przodu to gra w poprzek albo do tyłu. Unika gry. Wolałbym żebyśmy grali w 10, niż z nim na boisku. To się w pale nie mieści, że on sam z siebie nie ma refleksji jak Mueller, że powinien zakończyć karierę reprezentacyjną. Z kolei taką refleksję ma Lewandowski, który wie, że grając defensywnie on tej reprezentacji jest zbędny. Nie pasuje do reszty. Z ostatnich 7 bramek na mundialu i euro, aż 6 wpadło z udziałem Lewandowskiego... tymczasem w Polsce trafiają się takie mózgi, które uważają, że to on powinien odejść, a nie Michniewicz.
Zieliński, Lewandowski, Kamiński, Szymański, Milik.. wszyscy jednym głosem, że musimy grać ofensywnie. Jak my się będziemy słuchać hamulcowych tej reprezentacji typu Krychowiak, Michniewicz to serdeczny #!$%@? nam w dupę. Nie zasługujemy na nic więcej niż mele na pysk. Nigdy nie zgodzę się z gościem, który mówi nam, że my nie możemy grać dobrze w piłkę. Pierwsza połowa meczu z Francuzami i mecze z Hiszpanią, Anglią za Sousy pokazały, że jak najbardziej możemy i powinniśmy tak grać, jeśli w ciągu najbliższych kilkudziesięciu lat chcemy coś wygrać. Tyle i aż tyle. Pewnie o czymś zapomniałem, ale jest jak jest.
A Michniewicz to niech się uspokoi, bo startowanie do każdego dziennikarza na konferencji jest niesmaczne... jak taki Lewandowski zakończy przedwcześnie karierę reprezentacyjną, to Kulesze i cały PZPN powinni wywieźć na taczkach. Amen.
#reprezentacja #mundial #pilkanozna #mecz #meczyki
Pierwsza połowa pokazała, że możemy grać w piłkę, a nie tylko za nią biegać. Czego więc facet nie rozumiesz?
Nie potrafimy grać ofensywnie, bo niektórzy nie potrafią dobrze podać czy przyjąć, dlatego grają w 3-4 sorcie za granicą. Gdyby grali grajki polskie z eklapy, to dopiero byłby dramat. Michniewicz wie, że z dupy bata nie ukręci, ale pewnych rzeczy nie powie, bo go Kulesza wyleje. Nawet za Nawałki była grana polska prowizorka z solidnymi ekipami. Graliśmy dobry mecz w Niemczech i w beret. Za Sousy też próbowano i punkty
Reszty nie czytam. Oczywiście, że obcokrajowcem z pomysłem na grę, który faktycznie nas odmłodzi. W Polsce nie ma trenera.