Aktywne Wpisy
kopek +70
Nie pije alko 3 tyg
cadec +13
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Cześć, mam pytanie o urlop chorobowy. Mam zapalenie gardła, typowe objawy. Potrzebuję kilku dni odpoczynku, żeby dojść do siebie. I myślałem, żeby zamiast iść do lekarza osobiście, wykupić teleporadę. W internecie stron z takimi usługami jest sporo - płacisz, oddzwania szybko lekarz i mówisz mu swoje objawy, dostajesz L4.
1. Ale jak zwolnienie z takiej "poradni" jest traktowane przez pracodawcę? W moim przypadku to duże korpo. Czy pracodawca może zobaczyć, za pośrednictwem jakiej firmy wykupiono teleporadę? Nie chcę, żeby było widać coś w stylu HaloZwolnienieL4Online sp. z.o.o.
2. Miał ktoś z Was problemy w pracy po wystawieniu zwolnienia przez teleporadę?
3. Czy np. bezpośredni przełożony dostaje z kadr informację o szczegółach zwolnienia?
Może jestem z poprzedniej epoki, ale takie zwolnienia kojarzą mi się podejrzanie.
#praca #zwolnienie #l4 #korpo #medycyna
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638ccb645adff1f3a519f6b8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt