Przy okazji mundialu przypomnę Wam ten "hit z allegro" - jak to ktoś próbował zrobić z "Argentyny"...( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆ "Teraz Polska". Czyste złoto... czyli jak łatwo można zostać zrobionym w konia nie mając podstawowej wiedzy na pewne tematy. Klamra z pasem opisane jako oryginalne "LEGIONY POLSKIE OFICERSKI PAS z KLAMRĄ, LWÓW RARE!" która została wykonana przez jakiegoś maga lvl 10 poszła 1,5 roku temu za 2700 zł - później została wystawiona jest ponownie za 4500 zł... Swoją drogą kto by się spodziewał że klamry z mundialu w Argentynie tak zdrożeją?( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
@Waszplayertostulejkowaspierd0lina: Post oryginalny był pisany dla kolekcjonerów i fanów mojego bloga. Wrzuciłem teraz to wspomnienie jak zaznaczyłem z okazji mundialu. Na moje post jest dość zrozumiały i jednakowo na tyle mało istotny że.. nie musi. ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Radovan: byli kiedyś tacy jedni co klepali masę nawet nie falsów, a radosnej twórczości i próbowali z pięknymi opisami to opylić na allegro. Pochodzili z Łomży.
Czyste złoto... czyli jak łatwo można zostać zrobionym w konia nie mając podstawowej wiedzy na pewne tematy. Klamra z pasem opisane jako oryginalne "LEGIONY POLSKIE OFICERSKI PAS z KLAMRĄ, LWÓW RARE!" która została wykonana przez jakiegoś maga lvl 10 poszła 1,5 roku temu za 2700 zł - później została wystawiona jest ponownie za 4500 zł... Swoją drogą kto by się spodziewał że klamry z mundialu w Argentynie tak zdrożeją?( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#militaria #zabytki #ciekawostki #mundial #argentyna #wojsko #wojna #iiwojnaswiatowa #ciekawostkihistoryczne #polska #pilkanozna #gruparatowaniapoziomu #zainteresowania #historiapolski #allegro #kolekcja #artefaktnadzis