Aktywne Wpisy
PiccoloGrande +794
mewa-szczecinska +1408
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże z kim spędzisz upojną noc pełną seksu w noc wyborczą.
#glupiewykopowezabawy #czarnyhumor #heheszki #wybory
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#glupiewykopowezabawy #czarnyhumor #heheszki #wybory
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Czy jak sobie napiszę np. w znalezisku o Katyniu, że "Polacy to nie ludzie" albo w znalezisku o Holokauście, że "Żydzi to nie ludzie" to to będzie propagowanie nienawiści, czy nie?
Bo w znalezisku o morderstwie popełnionym przez Walusia możemy się dowiedzieć, że jego ofiara "nie była człowiekiem" - i to wg. moderacji wcale nie jest promowanie nienawiści.
#neuropa #shitwykopsays #moderacjacontent
@qluch: Rozumiesz co znaczy słowo "porównanie", którego sam użyłeś?
@rzep: czy ty rozumiesz to co napisałem? Jeszcze raz:
Komuniści zachowują się ("postępuje jak" patrz SJP p.3) jak zwierzęta.
Co tu porównałem, postępowanie komunistów do postępowania zwierząt czy komunistów do zewierząt?
@qluch: Porównałeś komunistów do zwierząt. Zachowanie "komunistów" jest inherentną cechą bycia "komunistą".
@Deykun: fakt słownik jest opresyjny i patriarchalny. Trzeba go scancelować XD
Poza tym, kłania się erystyka, zmieniasz temat. Odpowiedz mi, co porównywałem:
ZACHOWANIE KOMUNISTÓW
czy
KOMUNISTÓW
@rzep: zachowanie komunistów jest inherentną cechą ideologii komunistycznej. Człowiek jest najpierw człowiekiem a potem komunistą, lewakiem czy prawakiem. Porównanie postępowania komunistów nie implikuje nazwania człowieka zwierzęciem.
Komunizm nie jest inherentną cechą człowieka.
@qluch: Ale ty już się sam gubisz w tym co piszesz.
Dyskusja dotyczy tego, że porównałeś komunistów do zwierząt. Co zrobiłeś.
Takie już prywatne pytanie do Ciebie - masz przynajmniej na te twoje dolegliwości jakieś papiery?
@rzep: tylko że to ty dzwonisz (erystyka - podawanie innych argumentów, żeby odwrócic uwagę od głównego tematu rozmowy)
@rzep: erystyka - to nawet mogło by być Fallacia non causae ut causae ale ty po prostu odtrąbiłeś zwycięstwo
@rzep: argumentum ad personam w zasadzie
@qluch: Ja tylko wklejam co ty napisałeś.
Jak powiem, że "wyglądasz jak osioł" to nie porównałem Cię do zwierzęcia?
co porównywałem?:
ZACHOWANIE KOMUNISTÓW
czy
KOMUNISTÓW
@qluch: Jak powiem, że "wyglądasz jak osioł" to nie porównałem Cię do zwierzęcia?
@rzep: dlaczego zmieniasz temat? Odpowiedz na pytanie:
co porównywałem?:
ZACHOWANIE KOMUNISTÓW
czy
KOMUNISTÓW
@rzep: będzie, bo Polacy i Żydzi to grupa etniczna, nie ideologiczna. Komunistą się stajesz dobrowolnie (czasem mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)), a nie rodzisz. Przynależnością do grupy ideologicznej pozbawiasz się indywidualizmu, bo pewne poglądy musisz przyjąć,
@rzep: argumentum ad personam. Proszę cię, odpowiedz mi na jedno pytanie.
co porównywałem?:
ZACHOWANIE KOMUNISTÓW
czy
KOMUNISTÓW
...i za każdym razem, bez pudła, kończy się to samozaoraniem - lub, jak w twoim przypadku, #!$%@?.
Kontynuuj, proszę - ja tylko ogarnę rozkładane krzesełko i przygotuję popkorn, zaraz wracam.
@Wap30: No ale nagle kompletnie zmieniasz temat dyskusji. Twierdzisz, że komunistów można dehumanizować, bo to "wybór".
No to Ci odpowiedziałem, że bycie chrześcijaninem