Aktywne Wpisy
Linnior88 +3
A teraz pytanie na serio , czy istnieje jakikolwiek facet który nie zdradza ?
Luke_Skywalker88 +59
#blackpill
Ehh ominęło nas pierwotne, "czyste" młodzieńcze uczucie. Pierwsza laska w okolicach liceum, ty też jesteś jej pierwszym. Nowe doświadczenia, nie mówiąc już o uczuciu rozdziewiczenia jakiejś Julki. Jest ta "beztroska", brak zmartwień dorosłego życia, brak zaglądania w portfel, po prostu przygoda.
Potem po zakończeniu edukacji już Julczyska po karuzeli, "wyszaleniu się" i "przejściach" patrzą, żeby wbić się na kwadrat za free. Zaraz ocena tego co masz, pracy, ile masz samochodów, jaki
Ehh ominęło nas pierwotne, "czyste" młodzieńcze uczucie. Pierwsza laska w okolicach liceum, ty też jesteś jej pierwszym. Nowe doświadczenia, nie mówiąc już o uczuciu rozdziewiczenia jakiejś Julki. Jest ta "beztroska", brak zmartwień dorosłego życia, brak zaglądania w portfel, po prostu przygoda.
Potem po zakończeniu edukacji już Julczyska po karuzeli, "wyszaleniu się" i "przejściach" patrzą, żeby wbić się na kwadrat za free. Zaraz ocena tego co masz, pracy, ile masz samochodów, jaki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W jaki sposób możemy pozbyć się uciążliwego obowiązku jakim jest pies z domu? Dzieciak nie ma ochoty już wychodzić na spacer z piesem zaś ja pracuje więc nie mam na to czasu. Jakby tego było mało mój dzieciak powiedział mi że chciałby przywiązać piesa do drzewa w lesie aby się go pozbyć. Teraz chciałby zajmować się jaszczurka albo rybkami w akwarium. Do schroniska nie chcą wziąć piesa bez ważnego powodu.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #638721814bf3873caced1971
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli to nie chory bait, to poświęć się dla tego psa chociaż na tyle żeby trafił do fundacji gdzie się nim zajmą
Dziecku również współczuję, musi mieć zajebiste wzorce w rodzinie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@PonuryZielarz: Pewnie b8, ale ludzi tak myślących jest sporo. Jak mieszkałem w rodzinnej wsi to regularnie podjeżdżały samochody, #!$%@?ły psa i z piskiem opon odjeżdżały.