No k#rwa khy khy tryplu tfu... kochani je#ani przepraszam drodzy rodacy. Ch#j dupa c#pa. Przepraszam za kłopoty, a więc rodacy jedzcie na stację tłumnie, nowy miesiąc k#rwa, nowe wyzwania jeb#ne tak, mam na oku kilka działek, ale musicie więcej tankować. Robimy wszystko, żeby podwyższyć ceny tylko trochę, cieszymy się waszym zaufaniem. K#rwa jak widzicie tuskflacja jest silna, nie mogę sobie tryplu odmowić krewetek na masle z czosnkiem i białym winem, więc zachęcam k#rwa do zakupu hot doga Teraz 200 punktów vitay gratis. Za 80 000 punktów dostaniecie 8gr zniżki na paliwo na litr, także jeb#c, także warto. Zachęcam do wspierania moich c#uj głupi przepraszam, do wspierania naszych narodowych inwestycji. Prezes
Tamta reklama to było ocieplanie wizerunku Pcimia którego wójtem był Daniel co ciekawe kampanię prowadził bank BZWBK którego prezesem był wtedy Vateusz. Ciekawa sprawa
@AndyMendy: ciekawe to jest ze księgowa z pcimia, z którą dobrze znak się Danielek nie poinformowało go jako prezes lotosu prezesa Orlenu o toczących się sprawach skarbowych od 2015 roku. Kolejny przypadek ocieplanie Orlenu i obajtka przez długi i kłopotu lotosu przez źle firmy wyludzajace VAT. Proszę mi pokazać wielka firmę, która nie sprawdza kontrahentów. Takie działanie to strzał w kolano i działanie na niekorzyść firmy.
@Gozd: jeśli ktoś działa dla swojej własnej korzyści to takie rzeczy go nie interesują. Naród wybrał taka władze dwa razy z rzędu a nawet 4 bo 2 razy wybrał też prezydenta współgrającego z rządem
#orlen #bekazpisu #obajtek #narodowyczempion
Tamta reklama to było ocieplanie wizerunku Pcimia którego wójtem był Daniel co ciekawe kampanię prowadził bank BZWBK którego prezesem był wtedy Vateusz. Ciekawa sprawa