Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
No k#rwa khy khy tryplu tfu... kochani je#ani przepraszam drodzy rodacy. Ch#j dupa c#pa. Przepraszam za kłopoty, a więc rodacy jedzcie na stację tłumnie, nowy miesiąc k#rwa, nowe wyzwania jeb#ne tak, mam na oku kilka działek, ale musicie więcej tankować. Robimy wszystko, żeby podwyższyć ceny tylko trochę, cieszymy się waszym zaufaniem. K#rwa jak widzicie tuskflacja jest silna, nie mogę sobie tryplu odmowić krewetek na masle z czosnkiem i białym winem, więc zachęcam k#rwa do zakupu hot doga Teraz 200 punktów vitay gratis. Za 80 000 punktów dostaniecie 8gr zniżki na paliwo na litr, także jeb#c, także warto. Zachęcam do wspierania moich c#uj głupi przepraszam, do wspierania naszych narodowych inwestycji. Prezes

#orlen #bekazpisu #obajtek #narodowyczempion
Pobierz FamousGrouse - No k#rwa khy khy tryplu tfu... kochani je#ani przepraszam drodzy rodac...
źródło: comment_1669807183PUiBCKYPXEeEALaAAVgIqi.jpg
  • 3
@AndyMendy: ciekawe to jest ze księgowa z pcimia, z którą dobrze znak się Danielek nie poinformowało go jako prezes lotosu prezesa Orlenu o toczących się sprawach skarbowych od 2015 roku. Kolejny przypadek ocieplanie Orlenu i obajtka przez długi i kłopotu lotosu przez źle firmy wyludzajace VAT. Proszę mi pokazać wielka firmę, która nie sprawdza kontrahentów. Takie działanie to strzał w kolano i działanie na niekorzyść firmy.
@Gozd: jeśli ktoś działa dla swojej własnej korzyści to takie rzeczy go nie interesują. Naród wybrał taka władze dwa razy z rzędu a nawet 4 bo 2 razy wybrał też prezydenta współgrającego z rządem