Aktywne Wpisy

Caracas +51
Zajebiście w tym kraju się żyje. Właśnie jadę pociągiem Regio: 88628 relacja Szczecin Główny - Kołobrzeg. Wpadła kontrola biletów o godzinie 13:24 i dwóch Ukraińców + Ukrainka jadą bez biletu siedząc na samym tyle rozkładu .
Mandatu nie dostali bo oni nie wiedzieli, że bilet trzeba kupić.
Szkoda, że nie ma tu żadnego oficjalnego konta PKP bo chciałbym poznać oficjalną odpowiedź w tej sprawie czy można jeździć bez biletu.
Chłopaki się troszkę
Mandatu nie dostali bo oni nie wiedzieli, że bilet trzeba kupić.
Szkoda, że nie ma tu żadnego oficjalnego konta PKP bo chciałbym poznać oficjalną odpowiedź w tej sprawie czy można jeździć bez biletu.
Chłopaki się troszkę

#internet #inea #swiatlowod #vectra #upc
Od:
Technologii
Marketingu
Zależy to od dostawczy - łącze asymetryczne nie ma żadnego wytłumaczenia technicznego. Jedynie kiedyś (i aktualnie) Neostrada nie mogła oferować łącza symetrycznego.
1/1gb wymagana innego rozszycia sieci między olt a ont. W dużym skrócie symetryki na światłowodzie pomieszczą mniejsza ilość ont na jedną wkładkę optyczna na olt. W przypadku asymetrykow można upchać większą ilość ont na jedną wkładkę bez wysypywania sieci- więcej klientów na tym samym koszcie.
Neostrada ma / miała możliwości
Na koncentryku nie masz możliwości uzyskania prędkości handlowej 600 mbit. Chyba że mając na myśli "koncentryk" piszesz o przewodzie ethernetowym. Dla mnie nazwa "honcentryk" znaczy technologię HfC - gdzie do modemu podłączony jest przewód antenowy.
Nie chcę prowadzić dyskusji akademickiej na temat wyższości jednych świąt nad drugimi, ale uwierz. Na jednym łączu, które udostępnia Fiberhost jeden operator oferuje 1/1 a inny 10/1. To tylko kwestia provisioningu usług.
A jeżeli w ogóle mówimy o fiberhoscie i pewnie popc to tu się w pełni zgadzam.
To wrzuć tutaj ofertę handlową na HfC z takimi prędkościami?
A producent mojego samochodu na prąd pisze, że na jednym ładowaniu przejedzie 800 km.
Wybacz, ale ja rozmawiam tylko i wyłącznie o faktach.
@Lord_Jim: Miałbym deklarowane 750 Mbps, ale mi włączony IPS na routerze Unifi obcina do 650 Mbps. Mogłem mieć 1 Gbps, ale nie było potrzeby bo wiedziałem, że i tak mi IPS zetnie do 650 Mbps. Wstrętny koncentryk!
@czytam_komenty_arka93298_dla_beki:
A ofertę handlowa na taką prędkość ma vectra i upc