Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +95
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
uzytkownik2560 +75
@Malachitowa_Laka_Morza
Moją mamełe, 60+, mówiła, że za młodej widziała faceta, który wbiegł pod pociąg... Mówi, że widziała kawałek nogi, który gdzieś odleciał.
A dziadek za dzieciaka widział jak zbierają ciało gościa, który nadepnął na niewybuch z II WS...
@tos-1_buratino samobójca się po tym nie pozbiera i zmieni zdanie
https://katowice.naszemiasto.pl/katowice-smiertelny-wypadek-motocyklisty-na-murckowskiej-25/ar/c16-3775690
Stałem na stacji "Bliska" i piłem kawę bo tankowałem ciężarówkę w trasę.
Rozbił się tuż przy samej stacji, rozcięło go na barierkach i korpus z głową i rękami leżał i się ruszał w jakimś totalnym szoku około 2-3 minut w czasie gdy nogi leżały luzem rozcięte przy barierkach, nic nie potrafił powiedzieć bo chyba płuca nie działały ale usta miał otwarte i ruszał nimi niczym
@StaraJawka: będąc na studiach ratowałem 2 dziewczyny które zmiótł samochód na pasach, z tego co wiem to chyba przeżyły - przynajmniej karetka zabrała je żywe, ale do dzisiaj mam flashbacki ciał w powietrzu, głuchego uderzenia o asfalt, włosy w zaschniętej krwi przyczepione do asfaltu i nienaturalnie ułożone ciało, np. nogi która najpierw była przekręcona o 180 stopni a później znowu o 180 stopni, były przytomne i pamiętam jak
@Tonari_Totoro: Takich ludzi powinno się izolować od społeczeństwa dla bezpieczeństwa innych. Typowy bezmózg.