Wpis z mikrobloga

On na tym filmie wprost powiedział, że wspomniane w tym fragmencie obelgi padły z ust Murańskich?

"moją dziewczynę wyzywają od prostytutek" - Murański nigdy nie zwyzywał twojej dziewczyny od prostytutek
"wyzywają moja matkę od mieszańców" - nigdy nie miało coś takiego miejsca
"wyzywają mojego ojca od psów" - nie miało to miejsca, Murański w momencie obejrzenia kilku antypolskich wypowiedzi rosyjskiego szpiega Sergieja, przyczyny stojącej za tymi wypowiedziami doszukiwał się w korzeniach jego ojca, o których Nitro sam mówił. Nazwał go RAZ "synem niemiecko-rosyjskiego mieszańca"
"wyzywają moje dziecko" - zapytanie się Tejkfiuta o to jak długo będzie się od alimentów wymigiwać, dodatkowo dokładnie w tej samej rozmowie zaznaczając, że to żart - "Takefun czemu się nie śmiejesz, to żarcik, to jest takie śmieszne?", nie jest "obrazą dziecka". Jakie procesy myślowe go skłoniły aby tak to kategoryzować?

Czy oskarżanie Murańskich (chyba, że to nie tyczyło się ich) o wyżej wymienione rzeczy nie jest zniesławieniem? Wyobraźcie sobie plot-twist, że Nitro nagrywa film, gdzie musiałby przeprosić ich o te oszczerstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma #thenitrozyniak
D.....8 - On na tym filmie wprost powiedział, że wspomniane w tym fragmencie obelgi p...
  • 10
@DEJW88: To wszystko dopowiedzenia Mlekołaka, żeby udramatycznic swój problem

"moją dziewczynę wyzywają od prostytutek"

W jego mniemaniu puszczenie się z kolegą to prostytucja. Nie, to jest puszczalstwo, ale jak nie za kasę to prostytucja to to nie jest.

"wyzywają moja matkę od mieszańców"

Nie jego matkę, tylko Nitro nazwał rusko-niemieckim mieszańcem xD

"wyzywają moje dziecko"

Bo wiadomo, gadanie że dzieciak ma innego biologicznego ojca to wyzwisko xD
@DEJW88: z tym ojcem to chyba nawet raz Nitro się sam poprawił, że faktycznie ojca mu wtedy nie obraził. Z tego co pamiętam. Ale potem i tak cisnął z tą narrarcją xD
@DEJW88: Ja to zrozumiałem że mówi ogólnie, a nie konkretnie o Murańskich. I najbardziej w tej sytuacji bawi mnie to, że wszystko co mleko zarzuca robił sam do losowych ludzi z internetu. Kwitów na to jest multum, i zawsze się usprawiedliwia tym że "to są jacyś anonimowi ludzie" i nie ma czego rozdmuchiwać. No to ja gram kartę Uno Reverse, i stwierdzam że te wszystkie wyzwiska mówią nic nie znaczący anonimowi