Wystarczy mieć konto Chada i juleczki same piszą a nawet jakieś serduszka wysyłają. Jak masz dobra mordę to od razu dodatkowo zostajesz zakwalifikowany jako osoba godna zaufania a nie jakiś zakolak zboczeniec. Natura #przegryw
Mnie leci 15 roku w związku i mając dobra mordę, dobre wykształcenie, dobrą robotę, nie mając nawet pół procenta waszego s----------a mogę Ci powiedzieć z własnego doświadczenia (w życiu byłem w związkach ponad 20 lat), że relacja z panna to rollercoster
Z kobietami nigdy nie miałem problemu od podstawówki, bliższych i dalszych znajomych przewinęło się setki
Jak Cię natura nie obdarzyła ponad przeciętną urodą to musisz zacząć nadrabiać czymś innym. Portfelem,
@D4Ru73K: Z opóźnieniem, ale odpowiadam. Patrząc na to jakie pierdoły piszesz i jak prowokacyjnym językiem to zdaję sobie sprawę, że pewnie odpowiadam na trolla, ale kij, odpowiem.
W sensie ze jak będziesz głupi, nieśmiały to nagle dobra morda doda Ci pewności i zaczniesz ją otwierać?
"nagle"? Morda nie pojawia się nagle, z mordą się rodzisz i przechodzisz z nią socjalizację. Wraz ze wszystkimi tymi pozytywnymi i negatywnymi konsekwencjami. To po
Jak masz dobra mordę to od razu dodatkowo zostajesz zakwalifikowany jako osoba godna zaufania a nie jakiś zakolak zboczeniec. Natura
#przegryw
źródło: comment_1669369340IRteYBoZFTeLIsr4opoKXO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
"nagle"? Morda nie pojawia się nagle, z mordą się rodzisz i przechodzisz z nią socjalizację. Wraz ze wszystkimi tymi pozytywnymi i negatywnymi konsekwencjami. To po