Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +12
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +51
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Z okazji likwidacji sklepu mam dla was małe #rozdajo oraz promki na pozostały asortyment w sklepie rowerowym Veloccino.pl
Jestem maluśkim sklepem i niestety w obecnej sytuacji w kraju nie widzę szans na przetrwanie. Może ktoś z tagu #kolarstwo #rower znajdzie coś dla siebie i zakupi w dobrych pieniążkach :)
Promki do -50% na stronie oraz dodatkowe 5% używając kodu rabatowego "wykop"
Do wygrania w #rozdajo Zestaw lampek Lezyne Zecto Drive
Wystarczy zaplusować ten wpis i poczekać do 27.11 kiedy to wylosuje zwycięzcę przez #mirkolos
Pozdrawiam wszystkich prowadzących #wlasnafirma i życzę wam dużo zdrowia oraz szczęścia bo czasy idą nieciekawe.
#zadarmo
nigdy wcześniej nie przeszły mi przez oczy marki orbea czy polygon (・へ・)
Polygon to Marka która robi rowery od 25 lat natomiast w do Polski weszła w tym roku i wyróżnia się mocno stosunkiem ceny do osprzętu :) zerknij sobie recenzje na yt
mam kolażówkę z bardzo małą kierownicą, owijka poszła się kochać i teraz jestem na etapie kupna nowej.
Czy masz może jakąś niedrogą fajną owijkę? Wolę zdecydowanie wziąć od miraska niż szukać na mieście :)
Komentarz usunięty przez autora