Panowie umówmy się, musimy coś sobie unaocznić, uplastycznić. Wczoraj byliśmy świadkami czegoś niesamowitego. Ten mundial po raz kolejny nas zaskoczył, zaszokował. Najpierw Arabia. Teraz Japonia. To są drużyny które pokazały charakter, to przygotowanie fizyczne, ten mental. Ja znam tych chłopaków z Japonii. Oni świetnie grają w Eintrachcie, w Sociedad, w Celticu. Oni to mają, to wyszkolenie, ta bezkompromisowość której od lat nam w naszej kadrze brakuje. To wyniki nie są przypadkowe, ja rozmawiałem z Grześkiem Krychowiakiem który mówił mi że liga arabska poczyniła ogromne postępy, że się rozwija. I ja to widzę, bo jako młody, prosty chłopak w moim domu w Dębicy oglądałem ligę japońską i ja widzę ten rozwój, ten progres. Tam są ładowane ogromne pieniądze. I tak samo w Arabii. I my musimy być świadomi, zrozumieć że w tej chwili to są drużyny, ligi mocniejsze od naszych. Tyle ode mnie.
-----
Dzień dobry.
Myślę że już dziś spokojnie mogę Was zaprosić na stronę matchday.pl. Będę wam wdzięczny za każde słowo podpowiedzi co mogę usprawnić a także co poza rozpiskami pilkarskimi chcielibyście tam zobaczyć.
Na wykopie wszystko bez zmian. Różnica polega na tym, że tam wszystko będzie publikowane o północy – a więc wstajesz rano i do kawy czy na kiblu możesz przejrzeć sobie świeżą, jeszcze ciepłą rozpiskę meczową: kto zagra, na jakim kanale, kto skomentuje. A na wykopie będzie jak wstanę, więc nie zawsze będzie to 7-8 rano.
-----
MISTRZOSTWA ŚWIATA – DZIEŃ 4
11:00 – Szwajcaria – Kamerun, TVP 4K, TVP 2, TVP Sport (Mateusz Borek, Kazimierz Węgrzyn)
14:00 – Urugwaj – Korea Południowa, TVP 4K, TVP 1, TVP Sport (Sławomir Kwiatkowski, Kamil Kosowski)
17:00 – Portugalia – Ghana, TVP 4K, TVP 1, TVP Sport (Jacek Laskowski, Marcin Żewłakow)
20:00 – Brazylia – Serbia, TVP 4K, TVP 1, TVP Sport (Dariusz Szpakowski, Sebastian Mila)
@fxd_: Ale Mati słuchaj. Ja wiem, że wy tu lubicie polemikie, ale powiem taką jedną rzecz. Jak byłem szefem PeZetPe.. ee.. eNu to żeśmy robili wszystko, żeby nasza gra była coraz lepsza. Ale ja nie mam wpływu na działania polskich klubów. Nawet żeśmy ściągnęli zagranicznego, eee, Souzę, brawo Romku, bo wszyscy chcieli, a teraz tylko narzekają. Ale co mówisz, jaki słaby wybór, jacy koledzy z polskiej ligi. Nie no, tak to
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
-----
Dzień dobry.
Myślę że już dziś spokojnie mogę Was zaprosić na stronę matchday.pl. Będę wam wdzięczny za każde słowo podpowiedzi co mogę usprawnić a także co poza rozpiskami pilkarskimi chcielibyście tam zobaczyć.
Na wykopie wszystko bez zmian. Różnica polega na tym, że tam wszystko będzie publikowane o północy – a więc wstajesz rano i do kawy czy na kiblu możesz przejrzeć sobie świeżą, jeszcze ciepłą rozpiskę meczową: kto zagra, na jakim kanale, kto skomentuje. A na wykopie będzie jak wstanę, więc nie zawsze będzie to 7-8 rano.
-----
MISTRZOSTWA ŚWIATA – DZIEŃ 4
11:00 – Szwajcaria – Kamerun, TVP 4K, TVP 2, TVP Sport (Mateusz Borek, Kazimierz Węgrzyn)
14:00 – Urugwaj – Korea Południowa, TVP 4K, TVP 1, TVP Sport (Sławomir Kwiatkowski, Kamil Kosowski)
17:00 – Portugalia – Ghana, TVP 4K, TVP 1, TVP Sport (Jacek Laskowski, Marcin Żewłakow)
20:00 – Brazylia – Serbia, TVP 4K, TVP 1, TVP Sport (Dariusz Szpakowski, Sebastian Mila)
-----
#mecz #dzienmeczowy #mundial #pilkanozna
@fxd_: xDDDDDDDDDDDD