Wpis z mikrobloga

@vulcanitu: Nie no, stare Fallouty to dalej gry 9/10. W sensie jedynka. A dwójka to w ogóle 9,5/10. Atom to beznadziejna kopia, której twórcy nie za bardzo rozumieli za co gracze pokochali F1/2.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pust3lnick: o widzisz, od lat zbieram się do Atoma będąc wielkim fanem starych Falloutów, ale chyba jeszcze sobie poczekam. Jak podobały Ci się Wastelandy? Grałem w dwójkę DC i całkiem mi się podobała choć to trochę inna gra niż klasyczne FO i do tego łatwo nie jest, trójkę mam w Gamepassie i może bym sobie zimę z nią spędził.
  • Odpowiedz
@Odczuwam_Dysonans: Wasteland 3 nie ma już praktycznie nic wspólnego z falloutem 1/2 według mnie (oprócz twórcy), więc nie bardzo mi siadła. Jako gra postapo - spoko, jako spadkobierca serii Fallout - meh. Póki co jeśli chodzi o moją opinię osobiście - nie ma dobrego następcy pierwszych Fallout’ów, wasteland pomimo podobnych założeń jest inną grą i nie każdemu fanowi serii studia BI może się spodobać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pust3lnick: to fakt że do poziomu Black Isle to nic się nie zbliża za bardzo. Wasteland 2 miał fajny klimat, ale zgadzam się że pewnie jak i trójka to jednak inna produkcja. Myśleliśmy z kumplami żeby kolejny raz podejść do FOnline, może się uda. Z oryginalnymi Falloutami jestem w o tyle dobrej sytuacji, że przeszedłem je wiele razy ale lata temu. Nie grałem chyba ponad dekadę, chociaż dalej są to
  • Odpowiedz