Aktywne Wpisy
neurotiCat +135
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Bardamu +18
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
Przesyłam buziaczki dla wszystkich którzy wierzyli że uda się dojechać oszusta z olx.
Jak się okazuje nie tylko bystrzaki biorą się za oszustwa ale i idioci, na którego akurat ja trafiłem.
Link do wpisu (poprzednie linki w poprzednich wpisach):
Klik
Reasumując, sprawa trafiła do sądu gdzie lista oszukanych była dość pokaźna, oszust zbierał wpłaty na swoje konto, które jak się okazuje służy też do otrzymywania świadczenia z ZUS xD
Tym samym oddając sprawę do komornika nałożył on zajęcie na świadczenie i prawdopodobnie od przyszłego miesiąca będzie ściągał komornik kasę.
Nie wspominając że dłużnik dostał też 10 msc odsiadki co akurat powinno być zamienione na jakieś prace społeczne ale no nic takie mamy prawo i musimy z tym żyć.
Będzie #niepopularnaopinia ale organy od Policji przez nawet kontakt z #olx czy sądem, stanęły na wysokości zadania, jak kasę będę miał na koncie to ostatecznie wrzucę wpis z finałem aczkolwiek zdaje się to tylko kwestią czasu.
Z tego tytułu robię #rozdajo i spośród plusujących wylosuję kogoś kto zamówi sobie jedzenie z dostawą do kwoty 60zł z #pysznepl za które ja zapłacę blikiem.
Zielonki jak chcą brać udział to niech dojrzeją do czasu otrzymania kasy bo będzie kolejne rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oszukujo #bekazpodludzi
@Odwrocuawiacz: mógłbyś proszę napisać jak to ogarnąć? Rozumiem, że dostałeś już wyrok od sądu i później kontaktowałeś się z komornikiem, czy jakoś inaczej się to ogarnia?
@Odwrocuawiacz: jak wyjdzie, to przynajmniej będzie mógł wnosić race na stadion legii (specjalnie z małej, bo jej nie szanuję)
@Odwrocuawiacz: taki żarcik, ale koniec komentarza sugeruje, że załapałeś jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szymkov: masz wyrok, jak jest prawomocny to składasz wniosek o nadanie klauzuli wykonalności i z tym idziesz do komornika i składasz wniosek o wszczęcie egzekucji.