Główny focus jest na to, że scenki ilustracyjne z upadającymi ludźmi są wzięte sprzed ery COVID, a główna postać filmu Steve Kirsch to szur bo nie zgadza się globalną narracją. Kwestia masowych zakrzepów i dziwnych białych struktur w żyłach jest widocznie nieistotna na tym tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lubelskikabanos: oni akurat upokorzyć się bardziej już nie mogą gdy Youtube pisze pod wideo z konferencji na temat rządu światowego o nazwie Szczyt Rządu Światowego z podtytułem ,,Czy jesteśmy gotowi na New World Order" ze to konspiracja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@samozuo: akurat te wstawki upadających ludzi to wtopa. nie rozumiem czemu twórcy filmu sobie taką kłodę podłożyli (・へ・) od razu było wiadomo, że z tego powodu ludzie podważą/zignorują całą resztę
@lubelskikabanos: Ciekawe, było kilka identycznych przypadków jak kręcenie się w kółko, coś jakby odpędzanie ptaków, upadek i drgawki. Ciekawe co tam się dzieje w takim organiźmie.
@samozuo: ja mam ogromne zaufanie do FC jak sprawdzali ustawę o ochronie ludności i nie zauważyli dwóch nowych stanów. A najbardziej przekonuje mnie dotacja Rolnika Bila na media
Główny focus jest na to, że scenki ilustracyjne z upadającymi ludźmi są wzięte sprzed ery COVID, a główna postać filmu Steve Kirsch to szur bo nie zgadza się globalną narracją. Kwestia masowych zakrzepów i dziwnych białych struktur w żyłach jest widocznie nieistotna na tym tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lubelskikabanos: oni akurat upokorzyć się bardziej już nie mogą gdy Youtube pisze pod wideo z konferencji na temat rządu światowego o nazwie Szczyt Rządu Światowego z podtytułem ,,Czy jesteśmy gotowi na New World Order" ze to konspiracja ( ͡° ͜ʖ ͡°)