Aktywne Wpisy

jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +2
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

Wołam #frankowicze tj. Dlaczego w całym utyskiwaniu na kredyty chf nikt nie pokazuje symulacji porownawczej pomiedzy kredytem w pln a w chf. Rozklad raty byl baaardzo korzystny. Przy czym zgadzam sie, ze banki powinny zrekompensowac czesc zapisow, ale w wiekszosci linia orzecznictwa jest chora i promuje cwaniactwo a nie zachowania w ramach homoeconomicus. Szkoda btw ze znaczac ilosc sedziow orzekajacych ma kredyty w chf. #nosacze
Tu masz w miarę nowe porównanie rat sytuacji kredytobiorców PLN i CHF https://www.expander.pl/tag/kredyt-w-chf/ Obecnie nikt już nawet takich porównań nie robi, bo dla wszystkich jest oczywiste, że spekulacyjne pseudeokredyty frankowe były niezgodne z prawem.
powiedział ktoś kto nie musiał wysłuchiwać na sali sądowej kłamstw ze strony
@zajencow: Zamiast bankowi płacą te odsetki kancelariom - nikt tu raczej za darmo nic nie dostaje. O żadnej loterii tu nie może być mowy - są kwity - to jest wyrok.