Aktywne Wpisy
Bipolar- +27
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
To i tak sensu nie ma, do niczego się w ten sposób nie dojdzie, niczego się nie osiągnie a tylko niepotrzebnie się kogoś wkoorwia, sobie niszczy zdrowie, nerwy, humor i do tego nakręca się do bycia toksycznym i nienawistnym człowiekiem.
Nikomu to nie jest potrzebne. Spokój ducha i wyebanie w te sprawy - to jest zdrowe.
Namawiam was ludzie, opanujcie się, dążcie do rozejmu między płciami, a nie do podziałów.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #przegryw #wojnaplci #oswiadczenie #feminizm
Tu nie ma się co licytować bo jest to oczywiste
Oczywiście
To jest oczywiste, że żadna płeć nie ma ani lepiej, ani gorzej, ani nie jest lepsza, ani gorsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: są sytuacje (całkiem sporo) że kobiety i mężczyźni są inaczej traktowani
@AlienFromWenus: tutaj się zgodzę.
@pilot1123:
Raz jedna płeć lepiej raz druga, więc to się równoważy
@AlienFromWenus: To trzeba było by z wami zaprzestać jakichkolwiek interakcji. Ciągle mając z wami do czynienia wojna trwa w najlepsze, często przez wasza głupotę
Przecież to właśnie wasza wina xD właśnie zarzucasz nam winę, pierwszy teraz podniosleś kamień ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc to wasza wina. Jednak jako mądrzejsza płeć my pierwsze podajemy rękę do rozejmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@AlienFromWenus: Pewnie, to my mamy za wysokie wymagania...o wait, to kobiety lajkują 6% facetów na tinderze a faceci 60% ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AlienFromWenus: XD? Jeśli mówię, żę odwalacie g---o, to wina nie jest po stronie tego kto
@Pralko-suszarka
Taki trądzik nie potrzebuje kobiety tylko dermatologa
BTW kobiety też taki mogą mieć
@AlienFromWenus: Ale przecież takie są realia internetowe z wami XD
@Pralko-suszarka:
I kolejny
@AlienFromWenus: Jaki wymysł? Są statystyki a nawet eksperymenty, z czego jeden mój. Ty serio jesteś tak odklejona? XD Właśnie przez takich ludzi jak ty, co zamaitają problemy pod dywan nigdy nie dojdziemy do porozumienia, bo udawacie, że problemy nie istnieją xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu