Aktywne Wpisy

dekogangster +449
Jeszcze Anka dała go na tył, żeby jej nie zasłaniał hiszpańskich bullów
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
źródło: IMG_0349
Pobierz
chado_podobny +88
#pracbaza #januszex #zarobki
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
źródło: temp_file8595546408249423544
Pobierz

https://www.wykop.pl/link/6910391/zima-nadchodzi-upadek-ftx-cofnie-branze-krypto-o-kilka-lat/
Czy wy serio inwestujecie w krypto tylko patrząc na jego rynkową wartość w przeliczeniu na USD? serio jesteście tak głupi?
nie wiem #!$%@?, ja jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś przestał inwestować w Samsunga ze względu na spadek wartości akcji i pominął fakt zajebistego R&D jakie prowadzą. ludzie, jest bear market, wszystko leci w dół, a wy myślicie, że przez chwilowy spadek rynkowej wartości, te krypto przestanie się rozwijać technologicznie czy też jego adaptacja jakoś się cofnie
#kryptowaluty