@szurszur: Typowi pisowcy, gdy Melnyk żarł się z Niemcami w sprawie pomocy Ukrainie to wtedy był fajny, ale jak teraz został wiceszefem MSZ to nagle sobie przypomnieli że on banderowiec i uuu Wołyń XD
@marcelus: O widze kolejny wpis w ktorym mnie atakujesz nie bedac w stanie podać chociąz jednego argumentu. Typowe dla Ciebie. Wielokrotnie zaorany w przeszłosci nawet nie podejmujesz już dyskusji merytorycnzej tylko w nerwach w ciagu minuty wrzucasz 3 wpisy z atakiem na mnie licząc na plusy od antypolskich prorosyjskich wykopków.
@marcelus: Nigdy mi niczego nie wytłumaczyęs po prostu wypisywąłes jakieś tezy czesto nawet nie odnoszace sie do tego co pisałem tylko do tego co sobie wymyśliłeś. Teraz panicznie chcesz tu bronić PiS, ale argumentów brak to pozostaja tylko ataki ad personam.
@szurszur: no spoko; tego fikoła nie ma co bronić nawet, bo każdy wychwyci tę manipulację. Wziąłeś typowe dyplomatyczne stwierdzenie, że "rząd jeszcze czymś zaskoczony" i przerobiłeś to na faktyczne zaskoczenie, robiąc z tego chochoła i zarzucając pisowi że oni się faktycznie nie spodziewali tego, są niekompetentni itd. Mordo może typowy wykopek o pamięci złotej rybki ci w to uwierzy, ale nikt ogarnięty nie, bo o możliwości wskoczenia Melnyka do centrali
@marcelus: A czyli oni nie sa zaskoczeni, tylko tak powiedzieli dyplomatycznie:) Tylko, że to nadal jest tylko Twoja interpretacja. Moja jest inna. Dlaczego brak zgody z Twoimi pogladami nazywasz manipulacją skoro niczego poza swoją oceną nie jesteś w stanie przedstawić?
@szurszur:
źródło: comment_1668969540x62ElPnW3RUo3qOdbYs88M.jpg
PobierzTypowe dla Ciebie. Wielokrotnie zaorany w przeszłosci nawet nie podejmujesz już dyskusji merytorycnzej tylko w nerwach w ciagu minuty wrzucasz 3 wpisy z atakiem na mnie licząc na plusy od antypolskich prorosyjskich wykopków.
@szurszur: Jeśli masz rodzinę w pisie to możesz i dostać kontrakt na kilkanaście milionów za newsletter. Inaczej nie ma szans.