Wpis z mikrobloga

po co chce dokumenty i dlaczego nas zaczepia

@evilonep: I o to mi chodzi, o twoje podejście. Mógłbyś po prostu się uśmiechnąć, powiedzieć dobry wieczór i zapytać o co chodzi. Zapewne by wyjaśnili, spisali was i sobie poszli. Ty wybrałeś jednak zachowanie buca, pogardliwe "jeździmy na sankach, nie widać?" i w ogóle to od razu założyłeś, że ktoś was zaczepia i męczy. A może to wy z koleżanką męczyliście osiedle
  • Odpowiedz
@Ping_pong_ching_chong: nie prawda, tak nie było. To on powinien się pierwszy uśmiechnąć, coś zagadać, zapytać jakkolwiek "po ludzku". A podchodzi do mnie jak typowy służbista, przerywa mi rozrywkę i czegoś ode mnie chce nie mówiąc z jakiego powodu. Dlaczego ja mam być miły dla pana funkcjonariusza skoro ten od razu do mnie gada formalnie jakimiś regułkami i oczekuje odpowiedzi na pytanie "CO ROBICIE?". No stary, weź trochę się zastanów. Ja
  • Odpowiedz
od razu do mnie gada formalnie jakimiś regułkami i oczekuje odpowiedzi na pytanie "CO ROBICIE?

@evilonep: XD
No tak, miał podejść i "zagadać nieformalnie", wtedy byłby krzyk, że przejawił brak profesjonalizmu, a ty pewnie byś mu odpowiedział, że nie jesteście kolegami.
  • Odpowiedz
@Ping_pong_ching_chong: To samo pomyślałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) policjanci wykonują swoje obowiązki jak tak być powinno to są służbistami, jak podchodzą po ludzki coś zagadać na spokojnie „Dziendobry co ty porabiacie o tak późnej godzinie?” to by zaraz było ze się nie przedstawił, ze nie podał podstawy itp itd. Niestety ale niektórym ciężko dogodzić.
  • Odpowiedz