Aktywne Wpisy

Ryksa +95
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +13
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

@Ping_pong_ching_chong: nie ma czegoś takiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@evilonep: I o to mi chodzi, o twoje podejście. Mógłbyś po prostu się uśmiechnąć, powiedzieć dobry wieczór i zapytać o co chodzi. Zapewne by wyjaśnili, spisali was i sobie poszli. Ty wybrałeś jednak zachowanie buca, pogardliwe "jeździmy na sankach, nie widać?" i w ogóle to od razu założyłeś, że ktoś was zaczepia i męczy. A może to wy z koleżanką męczyliście osiedle
@evilonep: XD
No tak, miał podejść i "zagadać nieformalnie", wtedy byłby krzyk, że przejawił brak profesjonalizmu, a ty pewnie byś mu odpowiedział, że nie jesteście kolegami.