Jak nie chcesz zapierniczać w odgórnie narzuconym bezsensownym kołowrotku to jesteś przegrywem, chorym psychicznie zje^@(m..
Widać wyprane mózgi aby bronić systemu za wszelką cenę. Mam tylko pytanie dlaczego nas jako antynatalistow obrażacie? Czy to że odbieramy życie bardziej negatywnie niż wy to znak że trzeba nas obrażać?
Sami wystawiacie o sobie świadectwo @Mac02 @nolsc. Jak brakuje wam argumentów to przechodzicie do równie wyrafinowanego ataku ad personam co sebix z pod bloku, brawo
@Mac02 wmawianie komuś choroby psychicznej tylko dlatego że napisal że chodzenie do szkoły I do pracy nie jest fajne to trochę przesada nie uważasz? :)
@Mac02: depresja to tylko okreslenie na mniejszosc. Tak samo jak gej. Nie jest to choroba, tylko inny styl zycia. Depresja nosi nazwe taka zeby ja zdyskredytować. Jest to zwykla niechec do czegoś. Jak komus sie film nie podoba nie mowimy mu że jest chory, ma pelne prawo zeby mu sie nie podobał
@paul772: chce wiedzieć czy to tylko twój wymyśl czy jest to podparte np zdaniem wielu wykwalifikowanych osób w tej dziedzinie daj jakieś źródło czy coś
Depresja nosi nazwe taka zeby ja zdyskredytować. Jest to zwykla niechec do czegoś. Jak komus sie film nie podoba nie mowimy mu że jest chory, ma pelne prawo zeby mu sie nie podobał
Sami wystawiacie o sobie świadectwo @Mac02 @nolsc. Jak brakuje wam argumentów to przechodzicie do równie wyrafinowanego ataku ad personam co sebix z pod bloku, brawo
@galek: A czytałeś co wy wypisujecie pod tym tagiem? xD Ja tylko cisnę z was bekę. To jest wykop, a nie uniwersytet.
@galek dziecko ty weź wróć do szkoły bo chyba jednak do niej nie chodziłeś bo ci się nie chciało wstawać. Depresja to nie jest żadna choroba psychiczna.. naprawdę wróć do szkoły ignorancie
A po drugie to nie jest wmawianie depresji bo nie lubisz szkoły, tylko ty uważasz że wstawanie do pracy i szkoły nie jest warte życia
@Mac02: depresja jest jak najbardziej chorobą, są też różne odmiany, np. guglnij sobie czym jest dystymia. Sama depresja się potrafi objawiać np. bólami głowy i apatia też.
wmawianie komuś choroby psychicznej tylko dlatego że napisal że chodzenie do szkoły I do pracy nie jest fajne to trochę przesada nie uważasz? :)
Dlaczego bezczelnie zmieniasz wypowiedź? Nie napisał nic o tym, że chodzenie do szkoły nie jest fajne tylko że życie nie jest warte wstawania do szkoły. Manipulujesz wypowiedź innego użytkownika i narzekazz na wypranie mózgu, brawo...
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca. #gory #sniezka #karkonosze #sudety
Jak nie chcesz zapierniczać w odgórnie narzuconym bezsensownym kołowrotku to jesteś przegrywem, chorym psychicznie zje^@(m..
Widać wyprane mózgi aby bronić systemu za wszelką cenę. Mam tylko pytanie dlaczego nas jako antynatalistow obrażacie? Czy to że odbieramy życie bardziej negatywnie niż wy to znak że trzeba nas obrażać?
#antynatalizm
@Mac02: depresja to tylko okreslenie na mniejszosc. Tak samo jak gej. Nie jest to choroba, tylko inny styl zycia.
Depresja nosi nazwe taka zeby ja zdyskredytować. Jest to zwykla niechec do czegoś. Jak komus sie film nie podoba nie mowimy mu że jest chory, ma pelne prawo zeby mu sie nie podobał
@paul772: AKADEMIA CHŁOPSKIEGO ROZUMU xD
@galek: A czytałeś co wy wypisujecie pod tym tagiem? xD Ja tylko cisnę z was bekę. To jest wykop, a nie uniwersytet.
Czy to oznaką jakiejś choroby psychicznej u ciebie, masz spier^@*@,e umysłowe ?
A po drugie to nie jest wmawianie depresji bo nie lubisz szkoły, tylko ty uważasz że wstawanie do pracy i szkoły nie jest warte życia
https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/choroby-i-zaburzenia-psychiczne,depresja---objawy--leczenie--przyczyny-i-rodzaje-depresji,artykul,1597611.html
Zanim zaczniesz kogoś pouczać najpierw wiedź co mówisz jesteś poniżej poziomu wartego mojej uwagi robaczku
Sama depresja się potrafi objawiać np. bólami głowy i apatia też.
Dlaczego bezczelnie zmieniasz wypowiedź? Nie napisał nic o tym, że chodzenie do szkoły nie jest fajne tylko że życie nie jest warte wstawania do szkoły. Manipulujesz wypowiedź innego użytkownika i narzekazz na wypranie mózgu, brawo...