Aktywne Wpisy

Przemyślenia z d--y:
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
Traxa +4
Cześć. Pytanie skierowane do kobiet bardziej. :)
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad

B = {}
A = {}
A.prototype = {
this.show: function ()....
}
B.prototype = {
}
B.prototype = Object.create(A.prototype);
A.prototype.constructor = A;
B.prototype.constructor = B;
var obj = new B();
obj.show()
hej, prośba do zaawansowanych programistów - mój interpreter javascript nie jest przeglądarkowy - stary i nie ma połowy funkcji.
jeśli dobrze rozumiem funkcja show wywołana z obiektu obj - powinna odpalić funkcje najpierw wewnątrz obiektu (no ale jej nie znajduje), potem w prototype B, a następnie iść do prototypu A - dobrze rozumiem?
u mnie od razu odpala sie z prototypu A :( co źle robie?
chce mieć np. 5 funkcji w A.prototype a w B.prototype mieć 2 funkcje z pod tymi samymi nazwami.
B.prototype = Object.create(A.prototype)nadpisujesz wcześniejszy B.prototype w którym dodałeś inną metodęshow- zamień kolejność i będzie śmigaćA.prototype = {
}
też nie jest poprawny
@Primek_1980: to wrzuć kod taki jaki masz, przecież nie mam szklanej kuli. Bo ogólnie jeśli twój wygląda tak jak tu:
https://codesandbox.io/s/sleepy-morning-gcsz0e?file=/src/index.js
to będzie działać, zresztą możesz zobaczyć w konsoli