Wpis z mikrobloga

Jak ja mam gadac z wlasnym ojcem?
Gadam z nim, a on twierdzi, że to Ukraina specjalnie uderzyla rakietą w Przewodów ¯\_(ツ)_/¯
#wojna #rosja #ukraina
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Kwazariusz no właśnie stary nic nie ogląda, czyta tylko newsy. On ma po prostu utarte szlaki myślowe, dopasowuje rzeczywistość do swojego postrzegania świata.
Starsi ludzie chyba tak już mają, są mało elastyczni jak chodzi o zmianę poglądów.
  • Odpowiedz
@Marsik: ja zawsze jak rozmawiam z kimś kogo lubię i gada głupoty to trochę mu przytakuje, a potem sugeruję że może jednak jest inaczej, albo że taka opcja jak mówi jest możliwa, ale podaje jeszcze druga xd

No chyba że da się łatwo udowodnić rację, no to wtedy inna sprawa.
  • Odpowiedz
No i fakt jest jeszcze taki, że no faktycznie ani jeden z was nie ma dowodów i to tylko spekulacje, więc kłócić się nie ma sensu.
  • Odpowiedz
@Marsik: Po prostu nie ma sensu się kłócić z rodziną o sprawy na które ani ty, ani on nie macie wpływu. Skoro widzisz, że lichy z niego partner do dyskusji w tej kwestii to najzwyczajniej w świecie omijaj temat, poglądów już mu nie zmienisz.
  • Odpowiedz
Ukraina specjalnie uderzyla rakietą w Przewodów

@Marsik: szczerze, to wcale bym się nie zdziwił. Zełeński robi wszystko, by doprowadzić do bezpośredniej konfrontacji NATO z Rosją i sra pod siebie, bo bez zachodu Ukrainy by już nie było. Tylko może tym razem prowokacja nie pykła ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Gwendeith: logicznie rzecz ujmując nie było prowokacji bo są świadomi, że nad nami wiszą AWACSY. Po prostu Zelenski albo chlapnął na gorąco co mu przyszło do głowy albo go własne, niedoinformowane służby wprowadziły w błąd. I teraz muszą to odkręcać. Trzeba też sobie zdawać sprawę, że mieszkamy tuż obok największego czynnego poligonu w Europie. A jakakolwiek strefa buforowa nie istnieje.
  • Odpowiedz
Jak ja mam gadac z wlasnym ojcem?

Gadam z nim, a on twierdzi, że to Ukraina specjalnie uderzyla rakietą w Przewodów

@Marsik: powiedz mu, że według Ciebie robiły to niemieckie służby specjalne. Podczas wyładunku kukurydzy wybuchł pył mączny. Zdarza się. Ale Niemcy mieli przygotowane elementy rakiety przeciwlotniczej S-300 i podrzucili w tym miejscu, żeby świat przestał finansować broniącą się Ukrainę. Skoro większy ból zwalcza mniejszy ból to może działa to
  • Odpowiedz