Aktywne Wpisy

Niesondzem +267

wykopranger +36
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
źródło: temp_file1454807523736684152
Pobierz

Gadam z nim, a on twierdzi, że to Ukraina specjalnie uderzyla rakietą w Przewodów ¯\_(ツ)_/¯
#wojna #rosja #ukraina
Starsi ludzie chyba tak już mają, są mało elastyczni jak chodzi o zmianę poglądów.
No chyba że da się łatwo udowodnić rację, no to wtedy inna sprawa.
Może spróbuj podrążyć dlaczego tak uważa?
Komentarz usunięty przez autora
Co nie znaczy że twój ojciec się myli. Bo póki co c---a wiemy na 100% i pewnie się nie dowiemy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Marsik: szczerze, to wcale bym się nie zdziwił. Zełeński robi wszystko, by doprowadzić do bezpośredniej konfrontacji NATO z Rosją i sra pod siebie, bo bez zachodu Ukrainy by już nie było. Tylko może tym razem prowokacja nie pykła ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Marsik: powiedz mu, że według Ciebie robiły to niemieckie służby specjalne. Podczas wyładunku kukurydzy wybuchł pył mączny. Zdarza się. Ale Niemcy mieli przygotowane elementy rakiety przeciwlotniczej S-300 i podrzucili w tym miejscu, żeby świat przestał finansować broniącą się Ukrainę. Skoro większy ból zwalcza mniejszy ból to może działa to