Wpis z mikrobloga

@JAn2: XD. topowy przykład na #!$%@? tej instytucji. To jest jedyna rzecz, która wyszła #!$%@?. Ale wykopki w dniach wyborów będą drzeć mordę o konieczności głosowania
  • Odpowiedz
@JAn2: widziałem sporo przemówień Grzegorza Brauna w sejmie. Szczególnie podczas dwuletniego bana na prowadzenie działalności gospodarczej i leczenie, czyli pandemii covid19. I 9/10 razy wyciszali wcześniej, przed upływem czasu. Nie skąpiąc przy tym komentarzy, złotych myśli wystruganych z laski marszałkowskiej
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: to on jest autorem stwierdzenia "Będziesz Pan wisiał" do jednego z ministrów czym pokazał swój poziom.
Ne mogę z tego człowieka porażki. Niespełniony reżyser z brakiem warsztatu i talentu stara się jakoś zdobyć poklask, więc zamienia się w patocelebrytę sejmowego.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@JAn2: dodatkowo pokazała, że jest chamówą gorszą od Butaprena.
Gdyby taką wiązankę dostał ktoś z POKO to już Budka wrzeszczałby o kulturze i o wniosku o odwołanie ze stanowiska.

Bo w Sejmie jest tylko dlatego, że jej mąż się rozwalił tupolewem.
  • Odpowiedz
@JAn2: 200 tys nadmiarowych zgonów, zamknięta służba zdrowia, brak pomocy umierającym, zero diagnostyki przez dwa pieprzone lata. To bardzo łagodne słowa jak dla szmat z rządu, które tego dokonały. @artiom143: chłopie, nie wiem czegoś się najadł, ale nikt z Konfederacji w tym Grzegorz Braun nie popiera tego ataku. Wszyscy wskazują kacapów jako powód wojny i Ukrainę jako jej ofiarę. Czym innym jednak jest rozdawanie pieniędzy i przywilejów na
  • Odpowiedz
@xDawidMx: jeżeli ktoś taki jak Braun notorycznie łamie regulamin sejmu to powinni go trzymać krótko, ile można mieć cierpliwości do takiego typa
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@JAn2: notorycznie nie nosil magicznej szmaty na ryju co nic nie dawała a Witek go wywalala a jak PiSowiec jej nie miał lub ktos inny to go zostawiała.
  • Odpowiedz