Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +47
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +15
Hehe bo wiecie
Są w niej też takie tuleje i nie wiem do czego to służy.
Wie ktoś?
W środku jest sprężynka. Z listy co znajduje się w zestawie z opakowania pasuje tylko nazwa "stabilizatory do śrub" co nic mi nie mówi :/
#narzedzia #budujzwykopem
To służy do niczego
Te stabilizatory rozleciały się zanim je widziałem, ale wcześniej kumpel wkręcił z ich pomocą trochę czarnych wkrętówdo regipsow.
Z tym że
Wkładasz tam długiego bitą,łeb śruby klinuje się w pierścieniu.Taka bieda wersja trzymała do śruby żebyś mógł wkręcić jedną ręką.
@szokolada: Ale wierci, czy leży nieużywana? Bo ja też mam taką wiertarkę w domu, jeszcze z lat '90, cały czas działa, ale do dziś mam przed oczami ojca, który pół godziny katował ścianę, żeby zrobić otwór pod karnisz, więc nic dziwnego, że działa, skoro była tak do d--y, że nikt nie chciał jej używać ( ͡