Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Potem, gdy na tych testach WOT wyszło, że pierwsze partie Grotów mają wady, te same wykopki i Onety zesrały się, że Groty nie działają i w ogóle to na złom się nadają, choć wcześniej chcieli przezbrajać w nią całą armię.
A teraz, gdy po latach testów w WOT, gdzie zbrojeniówka cały czas dostawała opinie od żołnierzy tej formacji, Groty dopracowano do poziomu gdzie sprawdzają się dobrze na polu walki, te same zesrańce twierdzą, że to dzięki ich zesraniom się, Groty w ogóle ulepszano i to ich zasługa, że dobrze się spisują XDDD
To pokazuje, że w takich kwestiach lepiej zdać się na decyzje wojska, niż wszelkiej maści pseudoekspertów, którzy zawsze "wiedzą lepiej" od wojska, a potem okazuje się, że bredzą i wstydzą się do tego przyznać.
#bron #bekazlewactwa #rakcontent #heheszki #wojsko #wojna #ukraina #rosja
@Hylfnur: zdecydowanie więcej niż ty, sfrustrowany wykopowy przegrywie XD