Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Pany, czy to normalne że gosc chce zdjecie mojego dowodu (I każdego z którymi podróżuję)? Chlop to pracownik hotelu w którym bede sie jutro meldować w Budapeszcie, wszystko rzerwowane przez booking, opinie 8/9 na 10. nie wiem co o tym myśleć. #podroze
Carguy - Pany, czy to normalne że gosc chce zdjecie mojego dowodu (I każdego z którym...

źródło: comment_16684421062zWHAJwYJ77brIlV9wUPAD.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kevcio: to dlatego ze gosc na bookingu podal mi numer do pracownika ktory ma mi dac klucze do mieszkania i mam się z nim umówić na konkretną godzinę
  • Odpowiedz
@Carguy: Mnie to osobiście wkurza jak ktoś chce mój dowód, nie spotkałem na bookingu żeby ktoś chciał. Kiedyś dawno w hotelu za granicą to chcieli tylko żeby dane zweryfikować ale to raz. Dziwne to jeszcze wszystkich osób.
  • Odpowiedz
@Carguy: napisz mu tylko że będziesz o tej godzinie i tyle, albo do tego od bookingu zeby przekazał temu od whats appa ze będziesz o tej i o tej godzinie ( ͡° ͜ʖ ͡°) zweryfikuje sobie na miejsciu
  • Odpowiedz
gosc chce zdjecie mojego dowodu

@Carguy: to niech sobie zrobi przy zameldowaniu. Skanowanie dokumentów nie jest niczym niezwykłym, ale nie widzę powodu żeby to komuś ułatwiać. Ja mam stary zastrzeżony dowód, którym się posługuje przy takich okazjach
  • Odpowiedz
  • 1
@elperson:

Ja mam stary zastrzeżony dowód, którym się posługuje przy takich okazjach

Kurde, niegłupie. Jak będę robił nowy dowód to go "zgubię" po miesiącu, zrobię kolejny, a stary będzie właśnie na takie potrzeby. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Carguy: może gdzieś na drugim końcu świata by to przeszło, ale raczej nie tu. Jak chcesz się zabezpieczyć to za 49 zł wykup sobie alerty w BIK na 12-mc. Natomiast umówmy się że szansa na to że ktoś wywinie ci jakiś numer jest marginalna
  • Odpowiedz