Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 85
Zapytałem kulturalnie @Aquamen w jego wpisie o pechowym wagnerowcu, co by wybrał na miejscu ukraińskiego sztabowca, życie ruska mordercy, wagnerowca czy tez swojego wyszkolonego żołnierza, to wybrał usunięcie mojego pytania, zignorowanie go, a następnie mądrzenie się, że niby wykopki się muszą nauczyć dyskutować XD
#ukraina #wykop
jasha - Zapytałem kulturalnie @Aquamen w jego wpisie o pechowym wagnerowcu, co by wyb...

źródło: comment_1668337203ZTYr8urRUo9Tt9kIyVrJLp.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jasha: Żeleński obiecał przymusowo zmobilizowanym że nie odeśle ich do kacapstanu więc MUSI zrobić to dla mordercy uciekającego przed wyrokiem mordować, tak chyba wygląda sytuacja pod kopułą u @Aquamen:

bo co dajecie smrodowi jeszcze większy zasięg?

@zjadlbym_kebaba: lubimy się pośmiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aquamen: Chcesz byc "realista"? To badz. Ale wez pod uwage ze wszyscy teraz bierzemy posrednio i bezposrednio udzial w miedzynarodowej wojnie informacyjnej. A Ty k---a szkodzisz. Prawda lezy tam gdzie lezy.

Ale przeciwnik ma wysrane na prawde. A Ty grasz w jego gre. Jak typowy "gownojad".

Na "obiektywizm" i "rozliczenia" przyjdze czas jeszcze. A teraz tylko sluzysz ruskim propagandzistom. Swiadomie lub jako wlasnie "pozyteczny
  • Odpowiedz
@Aquamen: Wlasnie walcze. Dyskredytujac takich jak Ty. W ogole co to zea p---------e ze: "... Sie nie da brac udzialu w wojnie nie bezposrednio.." Ty sie slyszysz? Produkcja informacji na tylach lub dostarcznie sprzetu typu "bandaz" to nie sa dzialania "Bezposrednie"

Was tam k---a retoryki i erystyki uczyli w Czeczenii czy ki c--j?
  • Odpowiedz